2012. május 8., kedd

Megérkezett az E.l.f a Makeuplazaba!

Ma láttam a jó hírt Facebook-on hogy a Makeuplazaban már az Elf termékek is elérhetőek, így végre azok is kipróbálhatják ezt a márkát akik nem szeretnek külföldről rendelni. Ez egy remek lehetőség mindenkinek valami új kipróbálására mivel a termékek árfekvése meglehetősen alacsony. Azért nem árt vigyázni hogy melyik termékkel kezdjük az ismerkedést, mert egy esetlegesen rosszabb termék elveheti a kedvünk a további kísérletezéstől. Mert bizony van pár termék, amit egyáltalán nem ajánlanék senkinek.

Innen jött az ötlet hogy összeszedem egy poszt keretében azokat az Elf termékeket amikről van tapasztalatom, legyen az jó vagy rossz, függetlenül attól hogy most éppen elérhető-e itthonról.

Mivel is kezdhetném ha nem Mineral eyeshadow primerrel! Nekem ez a szemhéjalapozó vált be a legjobban, hogy miket próbáltam eddig, ITT megnézheted. A színeket kevésbé élénkíti viszont cserébe nagyon tartós olajos szemhéjon is!
Én már kettőt elfogyasztottam

A Studio matte lip color "szájceruza" (teszt ITT) úgy látom szintén kapható lesz a webshopban, és ezt is csak ajánlani tudom, nekem egy korall színű van, kellően tartós és tényleg matt végeredményt nyújt.
Coral

A folyékony szemhéjtussal viszont egyáltalán nem vagyok megelégedve, sőt, én nem is használom semmire. ITT megnézhetitek hogy a tesztben mit tudtam belőle kihozni.
Lila

Az all over color stick egy nagyon érdekes kis termék, ezt is tudom ajánlani, elméletileg bármire használhatjuk, de én csak pirosítóként szoktam (ritkán rúzsként, de akkor kell alá valami ami hidratál), a pirosítókról szóló posztban írtam róla részletesen ITT.
Pink lemonade

Kipróbáltam néhány ecsetet is a márkától, egész jó volt a tapasztalatom róluk. Néhol kilóg egy-egy szál, de a festéket szépen felveszi és egész puha is. ITT írtam róluk részletesebben, láthatod melyikeket próbáltam eddig.
3 különböző ecset amit próbáltam

Van egy darab Studio pigment eyeshadow is a birtokomban, ezt sajnos nem találtam a webshopban de remélem elérhető lesz a későbbiekben mert nagyon jó kis pigmentek ezek!  Ezt szintén tudnám ajánlani, teszt ITT.
Magical maroon az árnyalat neve

A Regular and waterproof szempillaspirált sem találtam a webshopban de szerintem ezért nem is kár. Semmi extra, inkább elnehezíti csak a pillákat, van ennél jobb spirál is az Elf-ék háza táján, ezt nem ajánlom. Teszt ITT.

A Plumping lip glaze szájfény sincs a webshopban ha jól látom, ez egy "szokásos" teltebb ajkakat ígérő termék, vagyis kicsit mentolos az egyik fele, a másik pedig egy természetes hatású szájfény. Nem rossz, de megint a semmi extra érzés, csak egy halványt színt ad az ajkaknak. Teszt ITT.
Elf plumping lip glaze  - Fuchsia Fanatic 

Körömlakkot sem találtam a webshopban, igazából ez is a semmi extra kategória, vagy kicsit még az alatt. Mondjuk 3 színem van belőle így is, plusz ugye a mattító lakk. ITT írtam a nude színről.
Ez a menta

Megint egy nemszeretem termék jön, a Duo eyeshadow creme, nekem csak foltokat sikerült kicsikarnom belőle :(
Eggplant az árnyalatom neve

A shimmering facial whip egy folyékony pirosító/highlighter termék szerintem, a leírás szerint viszont ezt is lehetnem mindenhová használni. Bevallom eszembe sem jutott a szememre kenni, nekem kicsit olajos érzetet keltett a bőrön de ettől függetlenül szerettem mert gyönyörű színe volt (amíg meg nem romlott) ITT írtam róla.
Toasted árnyalat

A liquid eyeshadow nincs a webshopban de ezért megintcsak nem kár :) csak rosszat tudnék róla mondani, de nem fogok, ITT már leírtam egyszer.

ÉS ENNYI LENNE :) de nem, mert van pár amiről még nem is írtam és nem is fogok, mert vagy nem használom, vagy kidobtam mert annyira nem láttam benne semmi jót, vagy már ezer éve használatban van, így inkább nem fényképezném be. Jöjjenek csak felsorolásban:
  • Tinted moisturizer: illata borzalmas, valami citromos mű íz, zsíros és fényes lett tőle az arcom, kidobtam.
  • Cream eyeliner: hmm...erről miért nem írtam, pedig rendszeresen használom és szeretem is.
  • Liuscious liquid lipstick: szerintem erről  viszont volt teszt a blogon csak nem találom! Mindegy, egész jó kis folyékony rúzs, megér egy próbát.
  • Tone correcting concealer: ahh...megint az a citromos illat....fedése kb semmi, ezt egyébként most megtaláltam az egyik dobozom alján.
  • Hipershine gloss: erről is tuti írtam már csak nem találom :) a legjobb puncs illatú szájfény, bár eléggé ragacsos. Aki szeret kísérletezni az kipróbálhatja :) a leírása nagyon jó: "Fényességük órákon át tart. ....... elegáns matt árnyalatok tükörfénnyel." Most akkor matt vagy nem? Hát nem.
Kiegészítés 2012.05.14:
Van még két termék amiket próbáltam csak kimaradtak a bejegyzésből:
  • Eyebrow treat and tame:  a legsötétebb árnyalatot rendeltem belőle de így is nagyon világos! Így nem is használtam, így arról nem tudok nyilatkozni hogy a termék maga jó-e.
  • Mineral infused mascara: nagyon szeretem, szép hosszú ívelt pillákat csinál. Mostanában csak ezt használom. Dúsításról nem tudok beszámolni, de ennek ellenére is megéri kipróbálni.
Remélem tudtam segíteni ezzel az összefoglalóval, végül még annyit tennék hozzá, hogy ezek az én tapasztalataim, ami nem jelenti azt, hogy másnak is ugyanezek a termékek fognak beválni, vagy épp fordítva :)

5 megjegyzés:

Shelbe írta...

Nagyon jó, hogy így összeszedted, nekem sokat segítettél. Bár eddig is voltak kinézett termékek, de most legalább megerősítettél :)

Anett írta...

Shelbe: örülök hogy tudtam egy kicsit segíteni. Most látom csak hogy 2 termék így is kimaradt a listámról, majd azt is pótolni fogom :)

Monic írta...

Nagy segítség ez az összefoglaló, így legalább tudom, mit nem szabad megvenni :) Köszi! Az eyeshadow primer szerepel a kívánság-listámon, de amíg az UD nem fogy el, addig nem veszek újat. A többi termék annyira nem izgatott fel :D

darueti írta...

Jó ez a bejegyzés, de sajnos pont azt éred el vele, ami miatt a végén mosakszol :-( Pl. Monic azt írja, hogy "mostmár tudja mit nem szabad kipróbálni", holott ez iszonyú hülyeség, mert pl. nekem a Studio pigment marhára nem jött be, viszont a Tinted alapozó meg nagyon és annak én nem érzek semmi furi illatot, de még sorolhatnám. Egyébként a MUP oldalán olvasható, hogy csak a sikertermékeket hozzák be, minden sz*rt nem. Ezért nincsenek pl. a legtöbb általad említett és kipróbált termékek a polcain. Nyilván ők is szűrik.

Nincs bajom a bejegyzéssel, csak én nem hiszem, hogy ezek minden esetben hasznosak mások számára. Sajnos sokan nem érik az E.L.F. márka lényegét.

Anett írta...

darueti: az E.L.F márka lényege - ami nekem átjött - a jót olcsón filozófiája. Ez sajnos nálam nem mindig állta meg a helyét. Hogy a krémes duo eyeshadow sikertermék lenne...hmm lehet, de nekem akkor sem jött be. Én a saját véleményem írtam le minden termékről, ha az épp rossz volt, akkor azt. Így hogy leírtad, most már legalább tudom hogy van olyan ember akinek a Tinted moisturizer illata bejön, de én akkor sem bírom azt az illatot. Még szerencse hogy minden ember más az illatok terén is, különben mi lenne a parfümgyárakkal! :) Azt pedig mindenki maga dönti el, hogy kinek a véleményére ad!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger