2012. május 19., szombat

Elfogyott! - arctisztító, sminklemosó, stb.

Ez a poszt most azért lett megint ilyen összevont mert sok terméket nem pótoltam semmivel, vagy csak részben - úgymond kiváltottam valami mással. Ez nem feltétlenül jelenti azt hogy elégedetlen voltam vele, egyszerűen így alakult.
Újabb két tusfürdőt sikerült kivégezni - persze nem egyszerre, de mivel a múltkor mutattam mennyi tusfürdőt sikerült egyszerre beszerezni, így még van otthon mit koptatni. Elfogyott a Nubian Heritage Carrot & Pomegranate szappan is, amiről igazából semmi extrát nem tudok elmondani, tele volt pici fekete "darabkákkal" amik néha eléggé szúrtak, a habja szép narancsos árnyalatú volt, és szépen megragadt a csempén...Nem pótoltam semmivel, főleg mivel találtam otthon két szappant elfekvőben. A blüm naturals arctisztító kendőkről már írtam mennyire büdösek, örömkönnyet hullattam amikor elfogyott az utolsó is! Sajnos elfelejtettem őket pótolni a legutóbbi Mülleres körutamon, pedig néha jól jönnek ezek a kendők nagyon! Kipróbáltam a Cadeavera önbarnítós kendőjét is, igaz csak egy alkalommal, de ennek így is hatnia kellett volna, hisz pont ez a lényege, de semmi. Többet szerintem nem szórakozok ilyen kendőkkel, elég nekem az önbarnítós testápoló is. 
 A Clean&clear arctisztítót nagyon szerettem, részletesen írtam is róla ITT, őt csak azért nem vettem újra mert a Clinique csomagban lévő Clarifying lotinon elméletileg azt ígéri hogy eltávolítja az elhalt hámsejteket (stb) és így feleslegesnek éreztem még egy radírt beszerezni. Ráadásul a csomagban volt egy kis méretű arctisztító folyékony szappan is. A Garnier essentials frissítő tonikját is szerettem nagyon, ez már a sokadik flakonom volt belőle, de szintén az előbb ismertetett okok miatt őt sem vettem újra.
A Garnier Essentials frissítő sminklemosó tej még a karácsonyi ajándékcsomagomban volt, így idén először vettem sminklemosót szemre (mert hogy én a Garniert is csak szemre használtam). Na itt a választásom tisztán azon múlt hogy melyik termék van elfogadható ártartományban a Douglasban, hát nem volt egyszerű feladat, végül a fenti sajátmárkás szemfesték lemosót választottam xs kiszerelésben. Ráadásul ez ilyen kétfázisú, amit én nem igazán kedvelek, de akkor még nem tudtam hogy menni fogok még aznap Müllerbe is.

Végére egy (számomra) jó hír: úgy néz ki nemsokára sminkterméket is köszönthetek az "elfogyottak" között!

1 megjegyzés:

Thündérke írta...

Nem semmi fogyasztás :) belelendültél :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger