2012. május 5., szombat

Rosegold smink - step by step

Még a múlt héten készítettem ezt a sminket, aztán úgy megtetszett hogy egyik hétvégén megismételtem és így sikerült egy step-by-step fotósorozatban is megörökíteni az alkotást. Sajnos reggelente még mindig nem tudok "annyira" korán kelni hogy minden beleférjen :)
Még az áprilisi kedvences posztban írtam hogy felfedeztem egy régi jumbó ceruzám, a Manhattan Go Big Eyeshadow Pen-t aminek rózsaarany színe van, hivatalos megnevezése ami a terméken szerepel: Golden mauve. Amióta újra a kezem ügyébe akadt, azóta megint nagyon jóban vagyunk.

A smink alapját lényegében ez a 4 termék jelenti, a paletta harmadik színét használtam a ceruza fixálására és színének erősítésére. A rúzsból hiányzó arany fényt pedig a krémes szemhéjfestékkel pótoltam.
 

Az alapok:
  • Catrice eyeshadow soufflé - Yes, I wood
  • NYX eyeshadow palette - 06 Purple/ Deep purple/ Prune (csak az utolsó, Prune színt használtam)
  • Manhattan Go Big Eyeshadow Pen - Golden mauve
  • Miss Rose rúzs - 24
1. A lealapozott szemhéjra felvittem a ceruzát vastagon, majd eldolgoztam egy korrektor ecsettel alul és felül is, egészen a mélyítővonalig.
2. Egy lapos ecsettel felvittem a paletta Prune színét az egész mozgó szemhéjra és egy kicsit az alsó szempillák tövéhez is.
3. A mélyítővonalhoz egy rezes barna színt vittem fel amit jó alaposan beledolgoztam a ceruza rózsaszínjébe, így a kapott szín nem lett túl barnás, viszont nem is maradt rózsaszín, de az arany fény változatlanul ott van.

5. Egy fényes kiemelő színt vittem fel a belső szemzugba és a szemöldökcsontra, majd barna szemhéjtussal alul és felül is kiemeltem a szempillák tövét. Egy kis szempillaspirál és kész is a smink.

A fenti termékeken kívül nem is használtam mást, csak egy rózsaszínes pirosítót amire már nem is emlékszem hogy melyik volt mert a fényképekre sem került rá. Nem tudom a képen mennyire jön át a rúzs és a krémes szemhéjfesték együttműködéséből született rózsaarany árnyalat, de élőben imádtam, már csak ezért is megérte a felfedezés!

Ti szeretitek az aranyszínt és annak árnyalatait? Valahogy így a napsütésben nekem jobban tetszik mint az ezüst :)

4 megjegyzés:

PAncsi írta...

Én a meleg színeket részesítem előnyben, úgyhogy általában az aranyra szavazok!
Eddig nem nagyon szerettem az ilyen ceruzákat, de a sminked alapján úgy tűnik, érdemes lenne újra próbálkozni vele :-)

athina írta...

de jó nagyon szép :)

Thündérke írta...

Húúú nagyon jól áll:) Én imádom az aranyszínt és árnyalatait :) ezüstöt inkább télen használok :)

Anett írta...

Köszi lányok!

PAncsi: régebben én sem szerettem őket mert mindig elmásztak, de ha fixálod szemhéjpúderrel/pigmenttel úgy nagy eséllyel bírják a napot :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger