2011. december 6., kedd

Elf Regular and Waterproof mascara duo teszt

Először is amit el kel mondanom erről a spirálról hogy a honlapon nem ez a neve, hanem Earth and water mascara duo :) Kb 10 percig néztem a számlát hogy ez most hogy is van, rosszat küldtek vagy nem értem....megnéztem a webshopban és bizony a név az más, amit pedig a dobozra írtak olyan nevű termék nincs a shopban.
A termék közepén kapott helyet a "fix" rész, amiről két oldalra lógnak ki a spirálok. Mindkettő fekete színben, megegyező formájú és méretű kefével. A keféje annyi festéket vesz fel amennyit a képen is láthattok, nekem ez az átlagos kategória. A Regular oldalát próbáltam ki.
Amit a honlapon írnak róla: "Revolutionary Liquid-Flex™ Technology – Long-Lasting, Smudge and Smear Proof". 
És amit én mondok: a forradalmian új technológiáról nem tudok nyilatkozni (hacsak nem arra gondoltak hogy lemosáskor kis darabokban jön le), amúgy tényleg tartós, nem potyogott le a nap folyamán és nem is kentem el még véletlenül sem. Lemosáskor pedig nem a "maszat" marad a vattán, hanem inkább pici darabokban jön le, dörzsölni nem kell. A hatását is átlagosnak mondanám, inkább hosszabbít mint dúsít, a fordítottnak jobban örültem volna. A színe lehetne mélyebb fekete is, viszont a könnyebb formulának köszönhetően nem ragasztja össze a szempillákat.

Összességében azt mondanám erre a spirálra hogy semmi extra, inkább természetes hatást kelt. Talán egy picit hosszabbítja a pillákat, dúsítást nem véltem felfedezni a végeredményben, ami a képeken látszik dús hatásként az csak a fekete színének köszönhető. A honlapon egyébként sem dúsítást, sem hosszabbítást nem ígér ez a termék, csak azt hogy nedves és száraz viszonyok közt alkalmazhatjuk :) Ki fogom még próbálni a másik felét is, a vízállót, de szerintem az is hasonlóan fog teljesíteni.

2 megjegyzés:

Biu írta...

Basszus mennyi szempillád van már :O Még natúran is nagyon szépek!

Anett írta...

Biu: köszi :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger