2012. május 14., hétfő

BYS haul

Igazából még a múlt héten ugrottam be a Westendbe (BYOU az üzlet neve) ezekért a BYS termékekért, mert mióta először hallottam a márkáról, azóta szeretném kipróbálni hogy mit tudnak ezek a sminkcuccok. És persze kapóra jött a féláras akció is, mert a Joy napok előtt igazából nem akartam sminket venni, de így megérte.
A vásárlás a korall jegyében telt, ugyanis a 4 termékből 3 a korall valamilyen árnyalatában tündököl, csak szegény kék lakk lóg ki a sorból, bár tagadhatatlanul ő a legegyedibb darabja a kollekciómnak.
 Két körömlakkot hoztam haza (345 Ft/db), az egyik csillámos, fényes fajta (Hot corals) míg a másik egy matt, neon türkiz (Matte aqua). Már mindkettőt kipróbáltam, igaz a kéket egyelőre csak a lábujjaimon, nagyon ütős szín!
Hot corals és Matte aqua
Sajnos a rúzsok terén elég kicsi volt a választék, a honlapon sokkal több árnyalattal találkoztam, így igazából nem kerültem nagy döntéshelyzetbe mert csak ez az egy szín tetszett annyira, hogy elhozzam (Coral kiss). A rúzs 395 Ft-ba került.
 A képen inkább erős rózsaszínnek/pinknek látszik, a mintán pedig rosegold :) legalább is én azt az árnyalatot látom benne.
Coral kiss

A pirosítókban igazából a szaténfény fogott meg, nincs még ilyen szép fényes pirosítóm a krémeseken kívül. Csak egyet hoztam el (Coral), pedig ebből több is volt ami nagyon tetszett! A pirosító ára 445 Ft volt.
 Coral
Coral

Ezeken kívül láttam még ott alapozót, bronzosítót, szem és ajakceruzákat, szempillaspirálokat és persze rengeteg bizsut is! Ezen a héten kezdem el őket használatba venni, szóval napi sminkben vagy NOTD posztban biztos hamarosan felbukkannak majd!

Nektek van BYS terméketek?

7 megjegyzés:

αηιтα írta...

nagyon jókat vettél :) a körömlakkokra kíváncsi vagyok :))

Vikii írta...

wáó.. nagyon szuperek *.*

Viktória írta...

hú a csillámos körömlak és a rúts gyönyörű :o

Monic írta...

A pirosító nagyon tetszik és az a matt kék lakk! Meg a csillámos is nagyon ütős. Az áruk is igen barátságos, jó vétel volt :)

PAncsi írta...

Jó dolgokat vettél, én a pirosítóra vagyok igazán kíváncsi!

Anett írta...

Köszi lányok!

Monic: hát igen, vétek lett volna kihagyni ezt a féláras akciót, meg amúgy is nagyon kedvező az áruk :)

Thündérke írta...

Nekem csak ez a rúzs van meg :) A pirosítót majd muti meg milyen az arcodon *-*

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger