2011. december 2., péntek

Elf Plumping Lip Glaze teszt

Nem tudom miért kísérletezek még az ilyen ajakdúsító termékekkel, tudom hogy úgysem hatnak, ezt leszámítva semmi bajom velük. Főleg nyáron szeretem ezeket a termékeket mert nagyon jól hűsítik az ajkakat. Így történhetett, hogy a kíváncsiság (és a szájfény-megszállottság) kedvéért bekerült ő is a csomagba.
Elf plumping lip glaze  - Fuchsia Fanatic 
És most lássuk mit is kezd ez a szájfény ezzel a kezdő állapottal:
Első lépésként a 'plumping' részt kell használni, ami a 'növelést' fogja elvégezni (na majd meglátjuk..). A termék két részre csavarható, vagyis a középső elemre van rögzítve az aplikátor, ami igazából megszokott kivitelezésnek mondható. Az aplikátor viszonylag kicsi aminek én örülök, mert elég vékonyka a szám, így ezzel könyebb dolgozni. A kis aplikátor magával hozza azt, hogy legalább kétszer kell belemártani a szájfénybe hogy jusson mindenhová.
az édes kis aplikátor
Felvitel után
Ez az ajaknövelő rész kellemesen bizserget :) mondjuk jobban mint az Essence ajakdúsítós terméke. Ami meglepő volt számomra hogy viszonylag hamar abbamarad ez a dolog, kb. 10 perc múlva már alig észrevehető (így reggel nem fagyott le a szám). Az állaga sűrű, de nem ragacsos annyira mint azt gondolná az ember. Erre a rétegre kell felvinni a színt.
Nagyon szép fukszia rózsaszín, az ajkakon már nem ennyire rikító szerencsére, így hétköznap is használhatom. Kezdetnek egy barna sminkhez viseltem tegnap. Ezen a képen azért látszik, hogy talán egy árnyalattal lehetne pigmentáltabb is, az még beleférne egy nappali sminkbe is.

Ti hisztek az ilyen ajakdúsító termékeknek?

1 megjegyzés:

Thündérke írta...

nagyon tetszik a sminked *-* és a szájfény színe is :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger