2012. május 9., szerda

Miss Rose szemceruza teszt

A múlt heti sminkeknél láthattátok hogy próbálgattam az új Miss Rose szemceruzám, amit sötétkék színben sikerült megvásárolnom még pár hete. Még mindig barna szemceruzát keresek, de nem volt az Euro Family-ben, pedig mindenképp ki akartam próbálni egy ilyen MR cerkát, ha már a szemfestékeik és pirosítóik olyan nagyon bejönnek.
Miss Rose waterproof eye & lipliner - darkblue

Volt rajta egy jó nagy fehér matrica amin az összetevők szerepeltek de leszedtem és csak egy nagy ragacs maradt utána. Megpróbáltam körömlakklemosóval leszedni (vízzel esélytelennek láttam) az meg leszedte a ceruzáról a festéket is, így nem tudom hogy volt-e rajta valami színkód :) Én nagyon örülnék neki ha minden cég azt a fajta ragasztót használná ilyen célra ami minden gond nélkül lejön a papírral együtt mert ilyen is létezik! Nem szeretem ha egy terméken rajta maradnak ezek az ormótlan fehér matricák....
A fenti képen látszik hogy ez egy fényes sötétkék árnyalat ami szerencsére nem tartalmaz csillámokat. Ezzel el is mondtam minden jó tulajdonságát.
Fönt több rétegben - alul egy rétegben

Amit ezen kívül el tudok róla mondani:
  • két pozitív tulajdonsága van: fényes szín és csillámmentes. Valamint ide sorolnám azt is hogy hegyezős kivitel (én ezt jobban preferálom a tekerős változatnál) így ha jól kihegyezzük egészen vékony vonalat is lehetne húzni vele.
  • Sajnos az állaga nagyon kemény, ami kézen még annyira nem érződött viszont szemhéjon elég kellemetlen kaparó érzést kelt. Ezzel a vízvonalon való használatot el is felejthetjük.
  • és sajnos elég darabos is a felvitel során ami a swathc-on is látszik de sminkben még inkább
  • szemhéjon már nem annyira látszik az a szép telt kék színe,
  • ami a legfájóbb - egyáltalán nem tartós. Szemhéjalapozót mindkétszer használtam alá, első nap önmagában, második nap pigmenttel a tetején próbáltam de úgy is elmászott. 
 önmagában - itt szépen látszik mennyire darabos

 pigmenttel jobb a helyzet de így sem volt tartós

Nektek van Miss Rose szemceruzátok? Bevált?

ui: liplinerként nem próbáltam....

1 megjegyzés:

Monic írta...

Nincs ilyen cerkám és ezek után nem is lesz :D Pedig a színe nagyon szép (lenne).

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger