2012. május 13., vasárnap

A hetem sminkekben - 18. hét

Úúúú már a 18. hétnél tart az év! Nem semmi, haladunk bele a nyárba, kellene valami nyári tervet csiholni :) Egyébként előfordulhat hogy "hivatalosan" ez már a 19. hét volt? Mert igazából nem is tudom hogy honnan számolják az év első hetét.

Szuper hét volt ez a sminkek terén, felavattam az új, saját kezűleg gyártott színes alapomat is (leírás ITT) ami azt kell hogy mondjam nem is lett olyan rossz. Egy vékony rétegben vittem fel, tettem rá szemfestéket és így kb. 6 órát bírt ki mozdulatlanul. Így is jobban jártam mintha kidobtam volna a cerkát.

Hétfő: magical maroon, vagyis gesztenyebarna egy kis zöld szemhéjtussal. Ezt mutattam napi sminkként is (ITT)
Kedd: felavattam a saját készítésű kék alapot! Került fel sötétkék, türkizkék és barna is. 
Szerda: egyszerű világosszürke mellett döntöttem mert a korall rúzs volt aznap a főszereplő.
Csütörtök: rózsaszín és lila, a lilát két színből kevertem: elf barna szemhéjtus és ezt eldolgoztam a Catrice krémes szemhéjfestékével (a pezsgőszínű Yes,I wood árnyalattal)
Péntek: arany és metál kék, alsó vízvonalon egy kis fehér szemceruzával

És a plusz 1: szombaton kerti partin voltam kollégákkal és feldobtam egy laza türkizes sminket ami illett a felsőmhöz és persze az új türkiz BYS körömlakkhoz!
UPDATE! Kérésre beteszem az egész arcos szerdai sminket, de hogy a poszt logikája egyben maradjon, így elkészítettem az egész heti FOTD sorozatot, nekem nagyon tetszik, érdekes így egyben látni az egész heti "termést". Lehet hogy ezután sűrűbben lesz ilyen válogatás is, persze csak ha Nektek is tetszik, illetve készülnek publikálható képek :)

Nálam a hétfő-kedd holtversenyben az első, de a szombati is nagyon tetszett :)

7 megjegyzés:

Monic írta...

Egyértelműen a kedd! A szerdai smink is szép lehetett a korall rúzzsal együtt.

Makeupcakes írta...

Hetfore szavazok!:)

Thündérke írta...

A kedd kék szuper ! :)

samelike írta...

hétfő szerda és péntek a kedvenceim, a szerdait én is megnézném rúzzsal :)

Anett írta...

Köszi lányok! Akkor közkívánatra megnézem hogy sikerültek a szerdai egész arcos képek és ha van köztük jó akkor felteszem. Ha nincs akkor elkészítem újra ezt a sminket a héten :)

samelike írta...

Köszi, hogy tettél fel képeket! Tényleg szuper ez a szerda így egyben is, viszont összességében a keddi kép tetszik legjobban annyira szép a felsőd és annyira szuper hozzá a kék smink (ha jól emlékszem már dicsértem a felsőd régebbi bejegyzés során is).

Anett írta...

Samelike: igen :) és köszi még egyszer! Ez a legeslegkedvencebb felsőm amúgy!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger