2012. október 29., hétfő

Elfogyott! - végre a tonikom!

Örömteli hírt jelenthetek be, elfogyott a Clinique tonikom végre-valahára! Persze mellette még pár másik termék is, de most a toniknak rendkívül örülök :)
Erről a hat termékről lesz most szó és búcsúzok el tőlük, kezdjük azokkal amiket egyáltalán nem sajnálok, sőt!
Cien deo spray - mango: a Lidl-ben vettem mert nagyon szeretem a mangó illatát és gondoltam egy próbát megér de nem. Az illata kellemetlen, szúrós a mangóra csak épphogy hasonlít, hatása semmi sőt, a szúrós illat alapból benne van, így ez a nap folyamán csak felerősödik.
Clinique tonik: végre túl vagyok rajta....nagyon nem szerettem mert nekem ez túl alkoholos. ITT írtam már róla részletesebben, most is azt tudom mondani hogy se jobb se rosszabb nem lett tőle az arcbőröm. Minden nap használtam és így is nagyon sokáig elég volt. Viszont ez az alkoholszag számomra elviselhetetlen és az ára sem épp olcsó így biztos hogy nem fogom újravásárolni.
Essence körömlakklemosó: sajnos itt megint az illattal volt bajom, ez olyan émelyítően epres hogy néha komolyan felfordult tőle a gyomrom. Brr... most is Essence-t használok csak másik illatban az viszont alig szedi le a lakkokat, nem értem...
Fa NutriSkin tusfürdő: szuper illat, krémes állag, ez már a második ilyen tusfürdő amit elfogyasztunk és nem is az utolsó mert szeretjük! Ha jól emlékszem 420 Ft volt az Euro Family-ben ami szerintem egy nagyon jó ár érte főleg hogy 400 ml-es. 
Fa Fresh&oil tusfürdő: nem volt nehéz végleg elhasználni mert ezt vittem el a nyaralásra szóval alig volt az alján. Nagyon jól frissít és szerettem a géles állagát is főleg hogy az olajnak köszönhetően jól hidratált is ami a sok napozás időszakában egy áldás volt :)
Fruttini ananászos radírozós tusfürdő: jaj nagyon szerettem, az illatát és az állagát is! Hatékony is volt, pont megfelelő méretű radírozó szemcséket tartalmaz, nem túl picik de nem is túl nagyok. Nagyon jól jött mikor elkezdett hámlani a vállam ahol picit megkapott a nap, gyorsan szép lett tőle a bőröm. Ezen kívül a lábaimnak is jót tett mert a szőrbenövés elkerülése végett fontos mindig radírozni, legalább is nekem. Még nem vettem újra de nagyon gondolkodom rajta.

Ti próbáltatok ezek közül valamit? Ha igen nektek bevált?

5 megjegyzés:

djkaty írta...

No, a bőrradírt majd kipróbálom, a Fruttini amúgy is szuper márka. Nekem amúgy a Balea radírok a kedvenceim, az illatuk is szuper, és pont megfelelő az állaguk.

Eni írta...

Nem szeretem az ananászt annyira, de ezt a Fruttinit most megkívántam. :D

Névtelen írta...

A két Fa tusfürdő nekem is megvolt, főleg akkor használtam őket, mikor még úsztam és így nagyon hamar elfogytak. Szerettem őket :)

Thündérke írta...

Imádom a fruttini termékek illatát :D mindegyik olyan finom :D

Barta Veronika írta...

ezek az essence lemosók érdekesek, mert szerintem én már végigpróbáltam mind, de soha sem volt kétszer ugyanaz. De komolyan, az egyik epres, de aceton mentes, de volt már acetonos is, körömfehérítős, kókuszos, mindenféle. És nem tudom eldönteni, melyik volt a legjobb...

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger