2012. május 3., csütörtök

Mi az: egyszerű és klasszikus?

Egy pöttyös egybe ruha és a fekete tusvonal. Bár ha jobban belegondolok nem sok embert látok mostanában pöttyösben és a tusvonalra is kevesen mondják hogy egyszerű - de legalább klasszikus. A pöttyös ruhában sem a pöttyök adják az egyszerűséget, hanem az hogy egyben van - nem kellett sokat gondolkodni azon milyen két ruhadarabot válasszak aznapra, csak felkaptam és kész is lettem.
Fényes szemhéjpúdert vittem fel az egész mozgó szemhéjra és egy kicsit a szemöldökcsontra is, majd következett a fekete zselés tus. Igyekeztem bentről kifelé haladva szélesedő vonalat húzni, ez volt az a lépés ami miatt nem sorolható "reggeli gyors smink" kategóriába - legalább is nálam - még mindig sok odafigyelést igényel. Ez után már csak a szempillákat festettem ki, de csak felül! Az arcomra a szokásos Miss Rose pirosító került (ha így folytatom benne lesz a következő kedvences posztban is). Más terméket most nem használtam mert olyan meleg volt tegnap hogy semmihez nem volt kedvem. Plusz egy kis korall rúzs és kész is vagyok.

Felhasznált termékek:

5 megjegyzés:

PAncsi írta...

Szeretem az ilyen egyszerű de nagyszerű sminkeket!
A ruhával együtt pedig igazán szépséges! :-D

Anett írta...

PAncsi: köszi! Igazából címnek adhattam volna azt is hogy önbarnító teszt, mert itt látszik igazán hogy a fehér ruhához képest milyen színem lett :)

phoenix írta...

Nagyon tetszik, elegáns, egyszerű, kifinomult :)

Nóra írta...

nagyon tetszik az összhatás,szép vagy :)

Monic írta...

Nagyon-nagyon csinos vagy! :) Szép a bőrszíned is, ez a fehér ruha még jobban kiemeli az enyhe barnaságod.
Egyszerűnek tűnő smink, pedig egy ilyen szép tusvonalhoz idő kell és biztos kéz. Nekem ez még nem megy ilyen tökéletesen :(

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger