2012. február 1., szerda

Elf liquid eyeliner teszt

Igazából sejtettem hogy mi lesz ennek a folyékony szemhéjtusnak a sorsa....a felejtés. Egyébként sincs szerencsém az ilyenekkel, maradok a zselés változatnál, valamint nekem eddig az Elf krémes/folyékony dolgai nem váltak be. Ez a termék a legutolsó rendelésemben érkezett, igazából szinte azonnal kipróbáltam szemen is de nem tetszett az eredmény és így feledésbe is merült. A hétvégén viszont adtam neki még egy esélyt de most sem lett jobb a helyzet. Róla lesz szó, ott középen swatch formában:
És amit sikerült elérnem vele:

Pedig nem remegett a kezem, mégis olyan cakkos lett a vonal....A termék egyébként rendkívül folyós, és ha jobban megnézzük a fedését is akkor elég híg is. Befolyik a szempillák közé amit én nagyon nem szeretek, mert képes rá és a szempillák "szárán" még tovább is halad, bevonva és elnehezítve azt. Rosszabb esetben a szememben köt ki. Egy rétegben próbálva a festék a vonal két szélére torlódott, ami szerintem annak köszönhető hogy nagyon híg az ecsete pedig kemény. A lila szín sajnos szemen már egyáltalán nem érvényesül még vaku hatására sem :( Nem tudom mennyire tartós mert épp indultam valahova és azonnal le is mostam, de mire megcsináltam a fényképeket nagyjából megszáradt és a fültisztító pálcikával való dörzsölés hatására darabosan jött le.

Nem ajánlom megvételre, szerintem ennél kapható sokkal jobb minőségű termék is a drogériákban (100-as boltban vagy bárhol) aminél még az adott szín is érvényesül.

Ti szeretitek az ilyen folyékony tusokat? Vagy inkább a krémes/zselés vált be?

1 megjegyzés:

Thündérke írta...

jujj tényleg eléggé kaki :$ én is a zselésre szavazok :) egy astor folyékony tusom van, de azt szeretem:) bár ha elfogy nem veszem meg újra :D drága:)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger