2012. május 24., csütörtök

BYS Coral pirosító - teszt

Múlt héten végig ezt a pirosítót használtam, ami kicsit nehéz volt mert mást is ki akartam volna már próbálni :) de az időjárás miatt jól esett egy kis friss korallos árnyalatot feltenni reggelente. 
 BYS pirosító - W1052 Coral
A csomagolása hagyományosnak mondható azzal a kivétellel hogy a fekete része inkább mattnak tűnik mint fényesnek, a teteje átlátszó így könnyen be lehet azonosítani a benne rejlő színt. Csak egy pici cellux szerű ragasztóval volt leragasztva, nem a legnagyobb védelem a "beletúrók" ellen de ez is valami. Ezen kívül egy kis celofán tokba volt belecsúsztatva, ami védte az üzletben a karcolódástól. Egyébként mindenhez volt a boltban teszter szerencsére!
 BYS pirosító - W1052 Coral
A csomagolás szerencsére jól zár és a termék kis mértékben porzik csak, bár ez függ az ecset minőségétől is. Sajnos vannak olyan ecsetek amiknek keményebb a szőre, azok jobban fel is "karcolják" a festéket és így több por keletkezik. Örülök egyébként hogy ecsetet nem mellékeltek hozzá. A pigmentáltsága megfelelő, egy ecsetvonással elegendő mennyiséget lehet felvenni, nem kell attól tartani hogy túl sokat viszünk fel belőle egyszerre - nem úgy mint a Miss Rose esetében, ahol külön ügyelni kell arra, hogy egy vékony húzástól ne legyen foltos az arcunk. Bár még ez is jobb mint a nulla pigmentáltság...
A színét tekintve light korall, vagyis fele-fele arányban mondanám rózsaszínnek illetve korallnak. Nagyban függ attól is hogy hogyan esik rá a fény, ugyanis attól függően látom hol inkább hidegebb árnyalatúnak (hideg rózsaszínes fényben) illetve melegebb korallos árnyalatúnak. Nagyon tetszik ez a szín egyébként, pont az előbb említett hideg-meleg árnyalat miatt télen és nyáron is jól kihasználható szerintem.

 Összefoglalva....
  • A táskabiztos kis tokban 5 gramm terméket kapunk,
  • A színerősség építhető, a fenti képeken egy réteg van csak rajtam belőle,
  • Kis mértékben porzik, puhább szőrű ecsettel érdemes használni,
  • Szép fénye van, ami hol hidegebb hol melegebb árnyalatban mutatja a rózsaszínes-korallos pírt az arcon,
  • Tartóssága: BB krémen használva kibírja akár a 8 órát is, viszont "csupasz" arcon nálam max. 4 órán át volt látható.
Használtatok már BYS pirosítót? Esetleg tudnátok ajánlani igazán korall színű pirosítót?

2 megjegyzés:

Thündérke írta...

Hú azért most örülök, hogy nem rendeltem meg múltkor... :S persze csalódott is vagyok ez miatt: http://www.tesminked.hu/hu/bys-smink/535-bys-matt-pirosito.html teljesen más a színe a tesminked.hu- n :( én pedig ilyen erős korall színre vágyom :D

Anett írta...

Thündérke: hát igen...akkor keressük együtt a tökéletes korall pirosítót :(

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger