2011. szeptember 21., szerda

Mire használom a Whoom-boom palettám?

Alapvetően semmire :) de ha néha eszembe jut hogy jé nekem ilyenem is van akkor pigmentek alapjául használom, ha kék vagy zöld alapra van szükségem. Hoztam egy rövid step-by-step-et is mert ilyen még úgysem volt :) Ha az így készített sminket viselni is szeretnénk egész nap, akkor kötelező alá a jó alapozó, különben (mint a képeken is látszódni fog) nagyon hamar meggyűrődik. Én itt most a próba kedvéért nem használtam alapot.

Első lépésként lefestjük az egész szemhéjunkat a választott színnel, én most a zöldet használom.
Következő lépésben tetszőleges pigmentet egy ecsettel belenyomkodjuk az alapba. Nem muszáj zöldet választani, különböző színt választva egész érdekes árnyalatot kaphatunk. Én itt a NYX türkiz színű pigmentjét használtam.
Ez után hogy a nagy csillogást egy kicsit ellensúlyozzam egy matt sötétbarnát viszek fel a mélyítő vonalba. Itt is igaz az, hogy különböző színekkel variálhatjuk a végeredményt. Én most egy nappalra is vállalható színkombinációt találtam ki, ezért döntöttem a barna mellett.
 Az alsó vízvonalat zölddel húztam ki.
Ahol a sötétbarna találkozik a bőrszínemmel elég nagy az eltérés, ezért egy világos highlight színnel elsatíroztam a vonalat.
Végül fekete szemceruza felül a szempillák tövébe és fekete szempillaspirál - kész is vagyunk.

Felhasznált termékek:

3 megjegyzés:

Makeupcakes írta...

Ez nagyon tetszik, gyönyörű!

Thündérke írta...

Nagyon szép lett ! :)

Nóra írta...

nagyon tetszik :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger