2011. szeptember 5., hétfő

Cadeavera- amiket kipróbáltam

Legutóbbi Mülleres körutam során vettem néhány Cadeavera terméket, ez a márka a Müller saját márkája. Nincs problémám az ilyen saját márkás dolgokkal, vannak köztük jók és vannak rosszak is, mondjuk ami Tesco gazdaságos azt annyira nem szeretem....bár ez a kajákra érvényes. Mindegy....vissza a témához. Szóval egy ideje gondolkodom valami ránctalanító terméken, elsősorban szemkörnyékápolón, de egy általánosan használható termék is jó lenne, amolyan mindenes. Sajnos sok időm nem volt nézelődni a Müllerben, de egyvalamit tudtam, a mitesszer eltávolító lapocska KELL! Nagyon rég szerettem volna már kipróbálni egy ilyet, de eddig nem igazán láttam sehol. Erről pedig olvastam egy blogon és megtetszett, így mikor ott keresgéltem akkor láttam meg hogy ezekből a saját márkás cuccokból van mindenféle, arckrém, tonik stb. Kezdetnek ezt a pár cuccot hoztam el kipróbálásra.


Pórustisztító tapaszok
Már négyszer használtam (így kettő van még, mert 6 darabos), először ugye mint írtam is elrontottam és nagyon sokáig hagytam fent, hogy le tudjam szedni be kellett vizeznem és így hatástalannak bizonyult :) Másodszor már odafigyeltem erre és betartottam a 15 percet. Nem egy kellemes érzés mikor lehúzza az ember de ki lehet bírni és hatásos is! Mondjuk olyan 60 százalékban, mert maradéktalanul nem távolított el mindent, de lényegesen jobb volt utána a helyzet, simább lett a bőröm is kevesebb lett a "fekete pont". Rendszeres használattal szerintem jó eredményt lehet elérni vele.

Ránctalanító Q10 Arckrém
Van még egy kevés a régebbi arckrémemből ami a Venus névre hallgat, Douglas-ban vettem, nekem nem vált be. Túl nehéznek érzem és kellemetlen viselni. Ezért gondoltam hogy bár még nem fogyott el de beszerzek egy másikat. A Venus kb 3000 Forint volt, ez a CV pedig kb 750 Ft.



Jobb is sokkal, nagyon könnyű krém, attól függetlenül hogy éjszakai és 35+ van ráírva (ami engem nem zavar, hiszen pont ráncok ellen kerestem valamit és ilyen termék nem volt 25+ életkorra...nem is értem hol van a megelőzés?). Kellemes viselet, könnyen beszívódik és finom puha lesz tőle a bőr.

Ránctalanító Q10 Arcmaszk
2 használatra elegendő mennyiséget tartalmaz, el is vannak választva egymástól. Erről semmi extrát nem tudok mondani, kellően hidratál és finom édeskés illata van.

Ránctalanító Q10 kapszulák
Számomra ezt volt a legérdekesebb kipróbálni! És nagyon tetszik! Először nagyon meglepődtem mikor megláttam a tartalmát, a kapszulát a "nyakánál" kell kicsit megcsavarni és akkor jön elő a tartalom, ami valami olaj szerűség. Érzetre és kinézetre is a babaolajra hasonlít, azzal a kivétellel hogy maradéktalanul beszívódik a bőrbe és nem hagy maga után olajos érzést. Hihetetlen, de igaz ami a csomagolásra van írva, egy kis kapszula elegendő az arc, nyak és dekoltázs egészére :) Én csak este használom, így reggelre szép puha bőrrel ébredhetek. Felváltva használom a krémmel, egyik este ez, másik este az. Azt vettem észre hogy reggel nem lesz "gyűrött" az arcom, míg előtte volt hogy ébredés után még egy órával is látszódtak a párna-ráncok :)

A krém, maszk és kapszulák közös tulajdonságai:
  • minden bőrtípusra ajánlottak,
  • Q10 koenzimet, E-vitamint és ginkgo kivonatot tartalmaznak
  • támogatják a kollagén termelést,
  • védelmet biztosítanak a szabad gyökök ellen,
  • a maszk ezen felül avokádóolajat és szójaolajat is tartalmaz
A kapszulákat mindenképp ajánlom kipróbálásra, kék színben kapható 25-30 éves korosztály számára, is az azt hiszem hidratáló hatású!

2 megjegyzés:

Kinga írta...

Engem is izgat ez a pórustisztító tapasz, nekem is lenni mire használni. Jó, hogy írtál róla, köszike!

Thündérke írta...

Én is most gondolkozok valami ránctalanítón,a szemkörnyékemre :) így öregszek? :D olyan rossz :S

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger