2013. április 20., szombat

Újdonság! - Nivea Sun hűsítő napozó permet

Lassan újra itt a nyár, újra előkerül a fényvédelem kérdése. Én személy szerint utálom ha ragacsos a bőröm a napozószerektől, ezért mindig könnyű állagú krémeket választok. Idén pedig a Nivea-nak köszönhetően egy új, szuperkönnyű, átlátszó és hűsítő napozó permet kerül a boltok polcaira, amivel egyrészt könnyű boldogulni a felvitelnél, mert bármilyen irányba fújható (mint egy deo) másrészt pedig nem kell vastag krémbe burkolni a bőrünket. 

Íme a hivatalos infó a termékekről:

Az új NIVEA Sun Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Permetet egyszerű használni, és nem hagy maga után zsíros, ragacsos érzetet. Könnyű formulája mentolt és etanolt tartalmaz, ezáltal nemcsak védi, hanem fel is frissíti a bőrt. Az etanol biztosítja az azonnali hűtő hatást és hozzájárul a könnyű textúra kialakításához, míg a mentol meghosszabbítja ezt az érzést – akárcsak a leheletfrissítők esetében.

Az aeroszolt egy speciális 360º-os szeleppel látták el, ami azt jelenti, hogy minden irányban használható, akár fejjel lefelé tartva is. Ez lehetővé teszi a folyamatos felvitelt egészen addig, amíg az apró fényvisszaverő cseppecskék egy összefüggő réteget képeznek az egész testen, ragadós érzet, és fehér foltok nélkül. Ez az első napvédő a NIVEA-tól, mely hűtő és frissítő hatású, megvédi a bőrt a káros sugaraktól, és selymes érzetet hagy a bőrön.


Ajánlott fogyasztói ár:

NIVEA Sun Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Permet FF 20; 200 ml 4299 Ft

NIVEA Sun Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Permet FF 30; 200 ml 4699 Ft 



Ti milyen naptejet szoktatok használni?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

3 megjegyzés:

Gabica írta...

Én nem szeretem a tejes vagy krémes állagúakat, alig szívja be őket a bőröm, mindig olajat használok a Hwaiian Trpictól, olyan szép fényes lesz a bőröm meg eleve ad egy bronzos színt is :)

Anett írta...

Gabica: a Hawaiian Tropic termékeket én is nagyon szeretem, főleg a fantasztikus kókusz illata miatt!

Smejka írta...

Fincsi az ára, pont ahogy a praktikus Niva termékektől várni lehet. :D
Szívesen kipróbálnám azért, mondjuk még dögivel van az olívás napolajamból (Top Ten). Az olyan szinten jól véd a naptól, hogy még barnulni se enged, akármennyit napozok. Viszont szép fényes lesz a bőröm. :3

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger