2013. április 16., kedd

Glamour napok...vagy valami hasonló...

Idén valahogy elhagyott a lelkesedésem a Glamour napokat illetően, pedig volt tervben pár ruhaüzlet végigjárása, de végül csak a DM-ig jutottam el.
 Három szépséget sikerült zsákmányolnom, méghozzá mindhármat tervezetten, jó előre kigondoltam mik azok a termékek amikre szükségem van, illetve vágyom rájuk! Volt még a listán egy Manhattan Supernova pirosító is, de a szinte üres állvány fogadott :( A Max Factor ceruzával pedig majdnem "elkerültük" egymást, ugyanis az üzletbe belépve egyből kutatni kezdtem hol lehet, ez volt az első számú célpontom. Persze nem volt kirakva...lekaptam a polcról a tust és a lakkot (a biztonsági őr bácsi meg csak lesett hogy milyen magabiztosan vettem el őket a helyükről) majd indultam a kasszához. Épp ott pakolászott egy eladó hölgy és gyorsan bevillant hogy rákérdezek én a cerkákra, kell hogy legyenek!!! És voltak, kihozták a raktárból a tesztereket, próbálgattam, választottam és happy end!


 Max Factor colour elixir giant pen stick - 25 Foxi Amber

Juj de vártam már hogy kipróbálhassak egy ilyen ajakceruzát! Kicsit meglepődtem az árnyalatokon, nem ilyenekre számítottam képek alapján, de végül azt hiszem pont azt sikerült kiválasztani amit kinéztem. Képek alapján lilásabbnak tűnt, de élőben bogyószín felé hajlik. Nagyon tetszik a kivitelezése, nem túl csicsás és nem is unalmas. Táskába nem dobnám be az biztos, egyrészt a kupak miatt, másrészt pedig nagyon puha állagú és félnék hogy a legkisebb hőtől is megolvad. Nagyon érdekes végeredményt produkál az ajkakon, kicsit olyan mintha lakk lenne mert nagyon fényes, mintha ceruzába zárt szájfény lenne :)

 Maybelline eyestudio lasting drama gel eyeliner - 01 Intense black

Az Essence zselés tusom csaknem teljesen sikerült elhasználnom, juhé :) viszont hetek óta nem tudtam normális tusvonalat húzni, ezért ez volt az a termék ami "tuti biztos hogy kell" volt a listámon. Nagyon szemeztem a Color Tattoo-val is, annyira jó lett volna mondjuk egy fekete, de maradtam inkább a tusnál. Szuper ez a tejfehér üveg, a benne lévő anyag pedig elég pigmentáltnak látszik, remélem jól fog működni szemhéjon is. Volt hozzá egy cuki ecsetke is, ez plusz pont!

 L'Oréal Color riche körömlakk - 01 Snow in Megeve

A fehér körömlakk szintén régóta kívánság listás nálam, de nem mertem megvenni eddig mert igazából felemás a viszonyom a fehér körmökhöz. A tiszta fehér olyan fura, viszont sok tervem van amihez kell a fehér alap...így végül rászántam magam és megvettem. Nem bántam meg, már ki is próbáltam, fekete körömnyomdával csodás!!!

Nálatok hogy teltek a Glamour napok? Mit sikerült vennetek?
Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

5 megjegyzés:

Elíz írta...

Én is csak 1-2 dolgot vettem :) A tus csomagolása nagyon tetszik :)

Anett írta...

Elíz: a tust már használatba vettem azóta és tényleg szuper kívül-belül :)

dyna írta...

én is lőttem ilyen tust, csak barnában. olyan guszta az üvegcséje és az ecset is szimpi, egywelőre még nem próbáltam.
a max factor kuponnal pedig az 1-es számú ajakfilcet szereztem meg. még mindig lehetne picit kevésbé bogyós, inkább hússzínű az árnyalata, de picit megkopva már nem olyan mű magamon. :)

müllerben vásároltam szét magam, 4 essence long lasting szemcerkát is szereztem, pár lakkot, és rengeteg csokit, rágót és cukorkát. meg h&m gyerekosztályos cicás pólót is vettem még, a tervezett cipő kommandó elmaradt, mindenhol elfogyott a 39-es (és amiből a 40-es kellett, az is, átlag női láb hátránya). de utóbbit nem is bánom, persze bőven van mit felvennem... :D

Zitu írta...

Ez a tus valami fantasztikus! Olyan jó az állaga és könnyebben is tudok vele bánni mint az Essence félével:D

Anett írta...

dyna: cipővásárlással én is mindig bajban vagyok, 36-os cipőkből általában nem marad mire megyek :(

Zitu: igen, tényleg szupi ez a tus, könnyű vele bánni és tartós is :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger