2013. április 30., kedd

Termékminták elfogyasztása projekt - Yves Rocher

Újabb termékminta adagnak mondhatok búcsút, ezúttal az Yves Rocher kis tasakos mintáit fogyasztottam el.

Triple action anti cellulite krém

Ez egy narancsbőr elleni krémzselé, se nem túl krémes se nem túl zselés az állaga, tehát nem folyik annyira de nagyon könnyű eldolgozni. Színtelen és gyorsan beszívódik, így akár reggelente sincs akadálya a használatának. Az illata is kellemes, egyáltalán nem csípi a bőrt (mint az a paprikás izé..). Hogy használ-e? Hát azt nem tudom egy próba után, de hidratálónak sem utolsó, egy próbát megér.

Flawless finish fluid alapozó

Nem igazán szeretem az alapozókat, így ezt csak egyszer használtam, ráadásul a színe sem pont nekem való, kissé sárgás a tónusa én pedig inkább rózsaszínes vagyok :) Amúgy egész könnyű kis krém, az tetszett benne hogy jól elbánt a száraz részekkel is,  a fedése jobb mint egy BB krémé, alapozóhoz nem igazán tudom hasonlítani, mert mint írtam az elején nem szeretem őket és nem is igazán használok egyet sem.

Sérum vegetale nappali krém

Wow! Ezt nagyon szerettem! Finom illata van, mint a tavaszi mezőnek, rendkívül jól hidratál - a száraz és kevésbé száraz bőrterületek is szépek lesznek tőle, a normál bőr sem lesz tőle zsíros érzetű. Valahogy olyan egységes lett tőle a bőröm, jó volt reggelente is használni (igen, tudom, rossz vagyok, mert a nappali krémeket is általában esete használom...)

Parfüm minták - Hoggar (férfi), Moment de bonheur (női)

Cuki textil lap szerűség volt átitatva parfümmel, ez nagyon tetszett benne, de mindkettő illata kifejezetten kellemetlen volt számomra. A férfi illatot max a nagypapámon tudnám elképzelni, a női pedig virágos locsolókölni.

Cure solutions elixire

Ez egy bőrfeszesítő szérum, én a nyakamra kenegettem el ezt a kis mintát, mert kicsit ragacsos utóérzetet hagyott maga után. De elvileg lehet az egész arcra is felvinni, kinek hogy bírja a bőre. Én nem szeretem ha ragad a bőröm egy krém használata után szóval nálam ez kiesett, viszont sok jó véleményt is olvastam róla hogy érezték a feszesítő hatását huzamosabb használat után, szóval ha valakit érdekel akkor érdemes utána olvasni, mert lehet ez akár egy jó krém is :)

Szemkörnyék feszesítő krém

Nem voltam tőle elájulva, egy krém és kész. Lehet hogy hosszabb távon használva hatásos de nem igazán keltette fel az érdeklődésem. 

Riche creme éjszakai arckrém

Ezt a krémet is szerettem, igazi éjszakai hidratáló, kellemesen sűrű az állaga de elég krémes ahhoz hogy normálisan vékony rétegben fel lehessen vinni. Tényleg egész  nap tartó hidratáltságot nyújt, nem lett reggelre zsíros a bőröm és száraz foltjaim sem voltak.

Ti próbáltátok már valamelyiket ezek közül? Szeretitek az Yves Rocher termékeket? Mit ajánlanátok tőlük?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

4 megjegyzés:

Eleni írta...

A Hoggar parfümöt megvettem anno,nekem tetszett,a női parfüm tényleg nem jó illatú legalábbis számomra... a narancsbőr elleni krém az most felkeltette az erdeklődésem, de nem merem lecserélni amit most használok. A többit nem probáltam,nem szoktam a termék mintát elhasználni. ) amúgy a tusfűrdőjük nagyon jó, meg atestápolójuk is. Meg a bio parfümjük. Nekem abból vaníliás van meg, és baromi tartós meg nincs műillata,ha tehetem vásárolok YS termékeket, még nem csalódtam egyikbe se amit kipróbáltam: )

Neon Rider írta...

Még nem próbáltam YR terméket,de itt az ideje!

Anett írta...

Azrail: milyen narancsbőr elleni krémet használsz? Jól jönnek a jó tippek, főleg hogy nyakunkon a nyár!

Ibolya: próbálj ki tőlük valamit, szoktak lenni jó akcióik, olyankor kell kísérletezni :)

Eleni írta...

Nekem az Oriflame-es Swedish Spa-ja jött be, több mint egy éve használom(a barátnőmnek is vettem belőle,ő is azt mondta hogy baromi jó),és látszik a változás,csak folyamatosan keni kell a hatás megtartására.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger