2013. április 26., péntek

Újdonság! - Nivea IN SHOWER termékcsalád

A zuhanyzás közbeni testápoló ötlete nagyon jól hangzik, már-már idillikus, végre nem kell plusz egy folyamatot beiktatni a napi bőrápolási rutinba, elvégzi helyettünk a hidratálást ez a termék. Hát én nagyon kíváncsi vagyok :)

 

250 ml ára 1399Ft

400 ml ára 1899Ft

A hivatalos információk....


A formula egy teljesen új, és kényelmes hidratáló testápolási formát tesz lehetővé. A bőrre való felvitelt követően a selymes hidratálót a víz aktiválja, és azonnal beszívódik a nedves bőrbe, tápláló és ápoló filmréteget képezve, ragadós érzet nélkül.

A NIVEA Zuhanyzás Közbeni Testápolók legfontosabb hidratáló komponense a glicerin, ami egy jól ismert bőrápoló hatású emulzió, mely megvédi a bőrt a kiszáradástól. A formulát kimondottan úgy alakították ki, hogy a szokásos tusfürdős, vagy szappanos zuhanyzás/fürdés után még nedves bőrön használva, majd arról azt leöblítve a bőrt hidratálttá és bársonyosan puhává varázsolja, még a törölközést követően is.

A normál bőr ápolására kifejlesztett NIVEA Zuhanyzás Közbeni Testápoló gazdag tengeri ásványokban, míg a száraz bőr gondozására ajánlott NIVEA Zuhanyzás Közbeni Testápoló Tej mandulaolajat tartalmaz.
 

A termék használata nem bonyolult, négy egyszerű lépésből áll csupán:

  1. Használd normál fürdőtermékedet zuhanyzáshoz, majd öblítsd le.
  2. A közvetlen vízsugárból kiállva kend be nedves bőröd a ZuhanyzásKözbeni Testápolóval.
  3. Öblítsd le magadról a Zuhanyzás Közbeni Testápolót.
  4. Törölközz meg és öltözz fel.
Ti kipróbáljátok majd?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger