2013. április 5., péntek

Márciusi elfogytak!

Nem voltam túl jó fogyasztásban az elmúlt hónapban, bár mondhatni most így jött ki a lépés. De azért öröm van mert elfogyott pár sminkcucc is!
 Összesen 8 termék gyűlt össze a kukára várva, de ezek közül 4 mini termék egy pedig még tartalmaz ugyan anyagot de már használhatatlan:
 Elfogyott a mini skin 79 BB krém szettből három is, ezek közül a Hot Pink volt az amit szerettem is valamennyire a többi elmegy kategória. A Diamond például csillogós, így azt csak highlighterként tudtam használni a VIP gold pedig túl szürkés nekem. Kellene találnom helyettük egy jó BB krémet...
 Elfogyott a The Body Shop karácsonyi kiadású kólás illatú tusfürdője is, az illatát imádtam de tényleg, megvesztem érte, de sajnos más pozitív tulajdonsága nem volt. Az Essence szemöldök zseléjében ugyan még van egy kevés de már használhatatlanul ragacsos lett az állaga így megválok tőle. Elfogyott a medvecukor illatú parfümöm is amit nagyon sajnálok, kezdenek fogyni az illataim ez nem jó jel, lassan utánpótlás után kell néznem :) Ez egyébként Avril Lavigne Forbidden Rose nevű parfümje volt.
Emlékeztek még az első mini szájfény szettre az Essence-től? Én is bedőltem egynek és most fogyott el a három közül az egyik!!!! Ez hogy lehet, pedig annyira minik! Meglátszik milyen intenzitással használtam őket...ez is csak azért fogyott el szerintem mert bedobtam a táskámba és minden mást kivettem belőle :) Az a pici ami látszik benne az az oldalára van tapadva és már nem tudtam kibányászni onnan, úgyhogy búcsút vettem tőle. Volt még egy ajakápolóm a Cherry Culture -től, a vásárlásom mellé kaptam, most ez is elfogyott viszont találtam még egyet belőle itthon...nem szeretem mert olyan viaszos réteget képez és nem is hidratál. Azt hiszem be kell szereznem egy jó ajakápolót is!

Nálatok sok minden fogyott márciusban? :)

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

7 megjegyzés:

djkaty írta...

Ajakápolóból a Blistex-et jó szívvel ajánlom, az eddigi legjobb a Carmex mellett, de feleannyiba kerül :-)

Anett írta...

djkaty: köszi a tippet, még nem próbáltam Blistex-et, régebben mindig Labelloztam :)

Bellala írta...

Én is Blistex-párti vagyok :) Pár dolog nálam is elfogyott, inkább arcápolók, meg van ami már sokadszorra, azt nem is tartom számon.. Egy Essence szemöldökzselét én is kivégeztem, nagyon szeretem, de ugyanaz a bajom vele, mint Neked: elég hamar elkezd a tubus alján ragacsos állagúra száradni (simán el tudnék képzelni neki egy tégelyes kiszerelést, amihez pici sűrűbb szálú kefét mellékellnek).

dyna írta...

Őőő, ma fogyott el nekem is egy kedvenc TBS-os tusfürdőm, a körte és citromfüves. Lassan használtam el, mert imádtam és megszüntették ezt az Earth lovers szériát, de a héten pl. csak ezzel zuhiztam. Fürdés után még sokáig éreztem a bőrömön az illatát, most is az orromban van (az imént megcsapott, jó, 15 perce végeztem).

Ajakápolóból pedig csak a Carmex (mármint mellé még persze gyűjtsön be nyugodtan jó párat az ember lánya, főleg az ajakápoló mániás, mint én), de az a legtutibb megoldás.
Jajj, majdnem elfelejtettem, tegnap használtam el életem 1. szemcerkáját is, essence barna long lasting ért a végére. Még sosem volt ilyen (tény, h sosem voltam egy nagy cerkahasználó, de az utóbbi másfél évben megszerettem nagyon, pláne ezt a krémes, de dörzsölés nélkül meg se moccanó verziót), meg is írtam pár barátnőmnek, h milyen "extra élmény" történt velem. Persze az utánpótlása már hetek óta meg van, időnként kicsavargattam, h hol járok.

Szóval "eredményes" hetem volt. :)

Neon Rider írta...

hú,én még nem próbáltam a te ajakápolódat,mert nem tudtam hol tudom megvenni :(

Flóra írta...

A Blistex mellett nekem még az Yves Rocher vaníliás ajakápolója jött be nagyon, finom az illata és nagyon jól hidratál. :)

Anett írta...

Ibolya: a CherryCulture rendelésem mellé kaptam ajándékba ezt az ajakápolót de nem tudom hogy külön meg lehet-e náluk venni. Ha érdekel itt tudod megnézni, innen rendeltem én is: https://www.cherryculture.com/index.php

Effie: köszi a tippet, Yves Rocher-be amúgy is tervezek menni :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger