2013. április 3., szerda

Márciusi kedvencek!

Szép téli hónap volt ez a március jaj de jó hogy végre vége! Én már nagyon vártam hogy túl legyek rajta :) Jöjjenek is a kedvenceim!
 Ebben a hónapban inkább a bőrápolás témaköre foglalkoztatott, biztosan a hideg hatására volt ez így, mert úgy éreztem hogy extra kényeztetésre vágyik az arcom és persze minden bőrfelületem. Ja és persze napfényre, de azt nem tudtam megadni neki :( így maradtak testápoló termékek, melyek közül ezek voltak a kedvenceim:
  • NIVEA firming body lotion: ez egy nagyon gazdag krém, remekül hidratál és mindemellett még bőrfeszesítő hatása is van és finom illata. Miután jól befürödtem a Balea kókuszos izéjével (részletesen egy későbbi posztban) kész felüdülés volt ezt használni.
  • Palmolive ayurituel energy: nagyon szeretem az illatos tusfürdőket, ennek pedig kicsit keleties illata van amit én különösen kedvelek. Emellett hidratál is és finom habot képez a bőrön zuhanyzás közben.
  •  MUA pirosító shade 2: márciusban ezt a színt használtam legtöbbet ha pirosításról van szó, meg is látszik rajta mert a felirat már szinte teljesen eltűnt róla. Nagyon tetszik benne hogy csillám mentes, tartós és a színe pont illett ehhez a borongós hónaphoz, nem volt se túl élénk sem pedig túl sötét.
  • OPI - The one that got away: a legesleges legszebb lakkom :) Nem volt sok körmös poszt a blogon ebben a hónapban (szerintem) mert nem sok extrát alkottam viszont mindig festegettem. Mindig ezzel a lakkal. Mindig valami egyszerűt, csak a gyűrűs ujjamra egy kis csillámmal. Azt hiszem bekerülhetne a nagy "all time favourite" kalapba.
  •  Vichy liftactive serum 10: ebből csak ilyen tasakos mintám van, de már a harmadiknál járok annyira jó! Szeretem benne hogy könnyű zselés állaga van és igazán kevés is elég belőle, amit ráadásul a szempillákra is fel kell vinni. Tehát nem csak a szemkörnyéket ápolja, hidratálja hanem segít a szempillákat is egészségesen tartani. Sajnos nálam jellemző volt a szempilláim hullása, mostanában viszont egyre kevesebb marad a vattapamacson.

A blogon pedig ezek voltak a kedvenc bejegyzések márciusban:

http://beautycrumbs.blogspot.hu/2013/02/nivea-fitness-tour-2013.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2012/05/kiprobaltam-kavezaccos-borradir.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2013/03/az-5-1-kedvenc-ecsetem.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2013/03/februari-elfogytak.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2012/04/balea-magic-summer-onbarnito-testapolo.html

Nálatok hogy telt a március? Mik voltak a kedvenceitek? Ti is örültök hogy véget ért ez a szörnyű téli hónap?
Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

3 megjegyzés:

mdollasnails írta...

sajnos az àprilis sem lesz jobb :(:( legyen màr jobb ido

Anett írta...

Ági: hát sajnos eddig tényleg nem jobb a helyzet, majd talán jövő héttől :(

Ingrid írta...

Nagyon szép ez a lakk :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger