2013. április 14., vasárnap

Pixibox - április! + VIDEO

Ma a negyedik PIXIBOX tartalmát vettem lencsevégre/kameravégre!
 Kicsit "megfáradtam" ma, Glamour napok meg minden egyéb...utol ért a szürkület is már mire kamerához jutottam de azért egy rövid videót is készítettem hozzá, itt találjátok:
Természetesen most sem tudtam megállni hogy ne nézzem meg előre másoknál mit rejtett a doboz, de én már csak ilyen kis kíváncsi vagyok. Mielőtt azt mondanátok hogy így nincs meglepetés, mondom hogy azért van, mert két termék színét csak tippelni tudtam! És reménykedni hogy szupi árnyalatokat rejt majd a dobozkám.

Ezúttal már 400 darab Pixibox indult útnak, ami szerintem óriási szám, jó tudni hogy ennyi "bjútiaddikt" van a kis országunkban :) Én továbbra is szuper dolognak tartom hogy lehetőségem van kipróbálni olyan termékeket amiket egyébként a magasabb árkategória miatt nem éppen lazán emelnék le az üzletben a polcról, valamint így a szemem elé kerülnek olyan termékek is amikről keveset hallani és sosem érdekeltek igazán. Ilyen például a hajtőemelő por. A videóban is elmondom hogy nem találkoztam még ilyennel, de most legalább kipróbálhatom és igen, megvan rá az esély hogy nem fog tetszeni de legalább tudni fogom ez után hogy milyen is ez a termék.

 A doboz tartalma:

Vichy Idéalia - Bőrkisimító és ragyogást adó arckrém (15ml)
Vichy Idéalia - BB krém (5x 1,5ml)
Toni&Guy casual sculpting powder - hajtőemelő por (teljes kiszerelés, 1g)
Artdeco soft lip liner waterproof - vízálló ajakkontúr ceruza 075 árnyalat (teljes kiszerelés)
Dolce&Gabbana - The one desire női parfüm (1,5 ml)
Max Factor - Max Colour effect cube szájfény - 01 árnyalat (teljes kiszerelés)
 A szolgáltatáshoz 4 új márka is csatlakozott, melyek közül a Vichy-nek örültem a legesleginkább. Nagyon szeretem a termékeiket, soha nem csalódtam még bennük és a BB krémjüket már a megjelenése óta nézegetem. Annyira örültem hogy alkalmam lesz kipróbálni! Került a dobozba még tőlük az új arckrémből is, ami az Idéalia nevet viseli - remélem pont ideális lesz :)

A Tony&Guy hajtőemelő pornál a videóban is bizonytalanság hallatszik a hangomban, annyira nem ismerem ezeket a termékeket hogy nagyon! Fogalmam sincs hogy kell használni, mire számítsak, de egy próbát mindenképp teszek vele!
 A sminktermékek...szintén örültem mikor megláttam hogy ezúttal kettő is van a dobozban és mindkettő szájra való termék. Azt hiszem megint jól jártam a színek tekintetében :) a szájfényem visszafogott rózsaszín árnyalatú, így hétköznap is simán tudom használni. Az Artdeco szájkontúr ceruzával már kicsit másabb a helyzet, intenzív nagyon, extra pigmentált, és nem is használok alapból szájkontúr ceruzát szóval ő kísérlet tárgya lesz: kipróbálom majd rúzshoz kontúrként, önmagában is és szájfénnyel is. Szóval felfedezem, értitek :)
A dobozban van/lesz még egy parfüm minta is, a Dolce&Gabbana új illatából, amit majd csak később fogok megkapni.

Viszont arra gondoltam hogy....

 Átnézem mik is voltak eddig a dobozokban: ugye tavaly októberben indult a dolog, azóta 4 alkalommal jelent meg, tehát minden második hónapban volt alkalmam kipróbálni valami új terméket ami vagy bevált vagy nem. Természetesen nálam is van olyan hogy valami nem tetszik, hiszen miért ne lenne? Nem vagyunk egyformák, a dobozok tartalma pedig nem egyénre szabott, de legalább így az izgalmas! Ezért most hoztam régi képeket az előző kiadásokról és mindegyik alatt összefoglalom röviden hogy mi volt az ami tetszett benne és mi volt az ami nem.
 Az első doboz...részemről: sokkal jobb lett mint vártam. Ami nagyon tetszett benne az a BC oil miracle hajolaj, tényleg fantasztikus. Mivel üzletben nem találtam ezért rendeltem helyette más típusú olajat, ami szintén szuper, de ez az igazi! Az Estée Lauder spirál is szuper, azóta is használom minden nap és jó lenne már írni is róla :) Ami annyira nem vált be...la praire....nagyon sokat vártam tőle az biztos, az arckrémet mikor kipróbáltam meglepődtem hogy csillogott. Nagyon finoman ugyan, de olyan volt mintha egy kis pigmentet kevertem volna a krémhez, nem szeretem ha csillog az arcom, még a végén vámpírnak néznek...A férfi parfüm minta aranyos volt, nyilván elajándékoztam :)
A második doboz....huhh a két legesleginkább tetsző termék az a L'Occitane tusfürdő volt (mennyei fenyőillat!) és a Clinique korrektor volt. Emellett nagyon örültem hogy két sminktermék is volt benne, én a körömlakkot is ebbe a kategóriába sorolom. Egyébként a lakk is tetszett nagyon, szerencsés voltam a színt illetően :) Ami annyira nem jött be...kövezzetek meg de a Travalo volt. Tény hogy nagyon praktikus mert bárhova magunkkal vihetjük a kedvenc illatunk de én eddig sem hordtam magamnál sosem parfümöt, így számomra nem jelentett túl sokat. Ehhez hozzá jön az is hogy nem tudom megtölteni :) esküszöm minden hónapban rám jön hogy "úgymegtöltenémhamárvan" de nem megy... pedig most már ott tartok hogy szeretném elvinni magammal csak hát üres :) Tudom, vannak videók meg minden, de akkor sem megy :)
A harmadik doboz...az a csodás BeYu lakk! Mekkora mázlim volt már megint a színnel! Egy héten egyszer tuti hogy használom ezt a lakkot, csak úgy magában, vagy egy kis csillámos fedőlakkal. Az a jó benne hogy egy rétegben is fed, így ha este hazaesek elég 10 perc a lakkozásra - ami nem rossz! És hát a Manifesto, ezt az illatot nekem találták ki :) csodás, ez lesz a következő ajándékom tőlem nekem :) Ami nem hozott lázba...az a Clinique arctisztító családja, volt már egy 3 lépéses szettem tőlük és nagyon nem jött be. Az arckrémük is inkább a nem kategóriásak nálam, pedig tudom hogy sokan szeretik. Ezt a szettet még nem próbáltam ki, meghagyom nyárra mert akkor zsírosabb a bőröm, talán jobban fogja tolerálni ezt a kis pakkot.
És a mostani doboz....A Vichynek mint márkának már önmagában is nagyon örültem hogy csatlakozott, és mikor megláttam hogy a BB krémből is van benne minta ..hát szuper! Az Artdeco szájkontúrnak is örülök, mert ez tipikusan olyan termék amit nem értek hogy eddig miért nem próbáltam. De tényleg, miért nincs nekem szájkontúr ceruzám??? Ami annyira nem hozott lázba...az a hajtő emelő por, egyrészt mert a közel 50 cm hajammal nem hiszem hogy elbír :) de ha mégis akkor le a kalappal előtte, elképzelni sem tudom hogyan menne neki :) a másik pedig hogy szilikon van benne amit igyekszem távol tartani a fejbőrömtől.

Láthatjátok hogy vannak termékek amik nálam sem találtak be annyira, de ha sosem próbálom ki őket akkor még ennyit sem tudnék róluk. 

Nektek melyik doboz tetszett leginkább a négy közül?
Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nehéz dönteni, szerintem mind jó volt eddig. A legjobban viszont az első és a mostani tetszik. Nagyon szép szájfényt kaptál :) Nekem sötét és csillámos, de tetszik az is.

Kíváncsi vagyok a következőre már :)

Anett írta...

Ancsa: ha egyet kellene választanom kedvencnek, akkor azt hiszem az elsőt mondanám én is. Lehet hogy azért mert nagyon izgatott voltam milyen lesz :)

Marcsi Kincsesládikája írta...

Az én hajam 80 cm, és most akarom kipróbálni a port hogy vajon használni fog-e majd :D

Mia írta...

Kipróbáltad azóta a port? Ha nem jön be neked, akkor én átvenném szívesen. Sajna nekem már nem jutott a dobozból.
Vagy ha Marcsinak nem jönne be, akkor tőle :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger