2012. október 12., péntek

Pixibox! - A mi beauty boxunk :)

Én személy szerint nagyon vártam már hogy legyen itthon is ilyen beauty box kezdeményezés és most végre elérkezett a pillanat!
A szépségdoboz lényege hogy havonta egyszer kapsz egy exkluzív termékmintákból és minitermékekből összeállított csodaszép dobozkát amelynek tartalma rejtély mindaddig míg kézhez nem kapod. A minták vegyesen lehetnek sminktermékek, parfümök illetve haj -és testápolási termékek is. 

Bevallom először kétkedve fogadtam, gondolkodtam is rajta egy napot hogy kipróbáljam-e mert azért ez mégiscsak egy zsákbamacska és annyira nem is olcsó. Aztán végül az győzött meg hogy az Estée Lauder Magyarország facebook oldalán elárulta hogy az ő termékük bizony szerepelni fog az első dobozban. Nekem ennyi biztosíték elsőre elég is volt, a többi meg majd lesz valahogy!

Szóval én már nagyon várom hogy mi is lesz ebből, remélem a nagy várakozásnak nem csalódás lesz a vége hanem végre azt érezhetjük majd hogy végre mi sem maradunk ki valami jóból!

A dobozkát a Pixibox honlapján történő regisztráció után tudjátok megrendelni, egy doboz ára 3990 Ft. Ez tartalmazza a házhoz szállítás összegét is. A rendelési időszak október 28-ig vagy a készlet erejéig tart úgyhogy siessen az akit érdekel a dolog mert én tegnap a 49.-ik megrendelő lettem!

Mondjuk az számomra nem világos egyelőre hogy ez a doboz minden hónapban megjelenik-e majd vagy olyan lesz mint a Douglas-box, hogy évente csak kétszer. Illetve jó lenne ha a későbbiekben lenne majd lehetőség kicsit személyre szabni a doboz tartalmát, például be lehessen állítani a bőrtípust, szem és hajszínt, életkort esetleg azt is hogy az adott hónapban éppen a bőrápolás vagy a hajápolás érdekel-e jobban.

Ti mit szóltok ehhez a kezdeményezéshez? Megrendelitek a dobozt?

12 megjegyzés:

samelike írta...

Azaz igazság, hogy sokat filóztam azon, hogy be merjem e vállalni. Érdekesnek tűnik a meglepetés, de nem tudom azt hogy mintákért fizetek e vagy lesz e valami normál termék is; egyáltalán tudom e majd őket használni vagy teljesen olyan dolgokat kapok kézhez amiket talán soha nem vennék meg. Persze a felsorolt márkák nekem is szimpatikusak voltak, de még mindig kétkedem. Megnézem majd, hogy mi lesz benne aztán lehet legközelebb leszek olyan bátor, hogy én is rendelek! :))
Az ötletet díjazom, végre itthon is van ilyen! Kíváncsian várom a Pixiboxod, majd mutasd ám meg ;)

E73 bioarcapolas blog írta...


Reméljük az első dobozba beletesznek apait-anyait mert ha nem akkor bezony megbukik és másodjára senki nem fog rendelni!

Ahogy olvastam teljes méretű termék nem lesz benne csak 5-6 minta, őszinte leszek nem fűzök hozzá nagy reményeket, gyűjtöm a mini 5 ml-es parfümöket valamint a doboz jó lesz körömlakkoknak :D

Romániai blogokon 1-2 hónapja jelent meg hasonló és elég jól volt összeállítva.

Meglátjuk.

A 22. :)

Anett írta...

samelike: teljesen igazad van, én is így éreztem elsőre de győzött a kíváncsiság. Ja és remélem hogy a továbbiakban tényleg kicsit személyre szabható lesz majd a dolog kicsit. Én egyébként elsőre azt sem hittem el hogy azok a márkák ténylegesen valaha is felbukkannak majd a dobozban, azt hittem az csak a mézes madzag.

Erzsi: remélem az első legalább tényleg jól össze lesz rakva, mert ha mindenkinél csak negatívat kap az egész akkor nem sok jövőt jósolok ennek. Úgy vagyok vele hogy ha az 5-ből lesz legalább 2 aminek örülök akkor nekem már jó, a többit meg majd elhasználom vagy elajándékozom.

Esetleg ha valaki megírná a Román box nevét, vagy linkelné azt megköszönném :) Tudom a gugli a barátom de a lustaság is :) ja és péntek van!

Marcsi Kincsesládikája írta...

Nagyon gondolkodtam rajta hogy vajon megrendeljem-e.... :)

E73 bioarcapolas blog írta...


Nos ezt találtam, de nem tudom, hogy csak ez van-e?
Ja és nem 1-2 hónapja volt :D
http://beautybyjules.ro/anunturi/lansari/prima-cutie-beauty-box/

Monic írta...

Nálam is győzött a kíváncsiság! Sokat agyaltam rajta, megrendeljem-e, megéri-e, aztán regisztráltam. Ma kora délután én voltam a 68-dik.
Parfümmintának mindenképp örülnék és valami jó kis sminknek is, pl. rúzsminta, spirál stb. Remélem, nem fogok csalódni. Természetesen beszámolok, mit rejtett az én dobozom és ugyanilyen kíváncsisággal fogom olvasgatni a többiek véleményét is. :)

Letti írta...

Na lányok, úgy látom, én a legkíváncsibbak egyike vagyok a 13-as sorszámú dobozkával. :-D Na majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

Letti írta...

Két mondat, két 'na'. Szép. :-)

Anett írta...

Jaj olyan kíváncsi vagyok már milyen lesz...vajon mindenkié egyforma lesz vagy sem? :)

samelike írta...

A Román Beauty Box nagyon szuper! No ha ilyen lesz az itthoni is akkor legközelebb én is bevállalom majd. Mikor kapjátok meg? :))

Anett írta...

samelike: ugye milyen jól néz ki? Én is irigykedtem ám rendesen és nagyon remélem hogy a miénk is lesz ilyen színvonalas legalább! Nem tudom mikor érkezik, mert ugye most rendelési időszak van okt.28-ig vagy a készlet erejéig. Tegnap már azt hiszem a 84. sorszám volt az utolsó amit kiírtak hogy megrendelték, tehát szerintem még pár nap míg elfogy mind a 100 és utána kezdik kiszállítani. Én úgy tippelem hogy esetleg most hét péntek vagy jövő hét lesz mire megkapjuk :))

Mia írta...

Holnap érkezik, jött ma az sms:) De gondolom nektek is:)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger