2012. október 3., szerda

Alterra hajbalzsam fénytelen hajra sárgabarack&búza - vélemény

Ő az első szilikonmentes hajbalzsamom, már a második flakon fogyasztásán fáradozok - igaz most felváltva használom a Kallos jázminos hajpakoló krémjével - de azért egyelőre még ez a kedvenc hajbalzsamom! Pár hete ráadásul sikerült akciósan lecsapnom rá, mindössze kettőszáz forintért.
Amit ígér:
Véleményem a termékről:
  • az állaga nagyon sűrű ezért kicsit macerás eloszlatni rendesen a hajon,
  • a fejbőrre, hajtőre nagyon keveset teszek - csak ami az ujjaimon marad az eloszlatás után - mert kissé elnehezíti a hajszálakat és lapos lesz másnapra a hajam.
  • az illata nekem annyira nem jön be, inkább a búzára emlékeztet mintsem a sárgabarackra, de szerencsére másnapra már el is tűnik
  • alaposan ki kell öblíteni különben elnehezíti a hajat és akár még zsíros hatásúvá is válhat. 
  • viszont ha sikerült rendesen kiöblíteni akkor utána pihe-puha, fényes és rendezett hajkorona lesz a végeredmény! Még ha nem is szárítom ki egyenesre a hajam, akkor is rendezett lesz a hatás, nem olyan zizi - kócos mint kezeletlenül.
  • összességében jó kis balzsam ez, főleg ha az összetevőket nézzük de a hatásával is bőven felveszi a versenyt más "neves" társával szemben, a Kallos hajpakolása meg a közelébe sem ér. 
Most felváltva használom ezt és a Kallos jázminos hajpakolóját hogy azért az is fogyjon, de már kinéztem hogy következőleg milyen balzsamot fogok kipróbálni. Persze ebből az Alterrából azért tartok otthon, biztos ami biztos!

Ti próbáltátok már ezt a balzsamot?

2 megjegyzés:

Thündérke írta...

Óóó kár, hogy nem sárgabarack illatú :( én most két új Kallos terméket szereztem be! A Hajvégápoló szérumot, és a Hajfény krémet! :) Kivi leszek, hogy teljesítenek.. a Glikk Kur express hajregenerálót cseréltem le ezekre:) .

Anett írta...

Thündérke: várom majd róluk a tesztet :) egy hajvégápoló szérum nekem sem ártana már!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger