2012. október 21., vasárnap

A hetem sminkekben - 42. hét

Kicsit egysíkúra sikeredett ez a hét a sminkek terén mert csak az új dolgokat használtam. Szerintem még egy ideig ez így lesz hogy tudjak róluk kicsit részletesebben írni nektek.
 Hétfőn rögtön felavattam a L'oreal Color Infallible monot, hát azt kell hogy mondjam elvarázsolt. Itt semmit nem használtam alá, önmagában szárazon használtam. Sajnos a reggeli fényviszonyok már egyre kevésbé kedveznek a színeknek, de vakuval teljesen más színt mutat úgyhogy nem teszek fel inkább olyan képet. Az Avon SuperShock szemceruzát is itt használtam először élesben, annyira krémes (mivel gél állagú) féltem hogy vízvonalon baj lesz vele de semmi!
 Kedden már az új Color Tatto-t is kipróbáltam, itt már csak a szín volt számomra újdonság mert van már két másik színem így tudtam mire számíthatok minőségben és nem is kellett csalódnom. Azért az alsó szemhéjra került egy kis zöld is.
 Szerdán egy erősebb sminket készítettem, alapnak az Avon SuperShock szemceruzát használtam a NYX jumbóval karöltve, ezeket dolgoztam el a felső szemhéjon és alul is. Erre került az Infallible szemhéjpúder - Permanent Khaki - amiről volt részletes napi smink is ITT.
 Csütörtökön szintén az On and on bronze árnyalat volt terítéken, ezt használtam alapként és egy sötétebb szürkés kék árnyalat került a külső részre.
Pénteken elővettem az Essence pigmentjét mert egy kis csillogásra vágytam abban a szép napsütéses időben. A NYX jumbó ceruzáján dolgoztam el, hozzá egy acélkék árnyalatot választottam.

Nekem a szerdai a kedvencem! :)

5 megjegyzés:

Thündérke írta...

A szerdai nagyon nagyon tetszik! :) És a pénteki is :$

Monic írta...

A szerdai és a pénteki gyönyörű lett! :) Látom, a Color Tattoo Nálad is kezd függőséget okozni. :D

Anett írta...

Köszi lányok!
Monic: igen, ez már függőség :) de nem bánom mert csak jót tesz velem!

Panni írta...

kedd :)

Nóra írta...

szerda <3

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger