2012. augusztus 25., szombat

Pasztell történet - smink és outfit

Nagyon ritkán hordok ilyen világos árnyalatokat, viszont az új ékszereim között van két nyaklánc is ami szerintem kifejezetten ilyen natúr színekhez állna jól. Így kénytelen voltam kicsit szétnézni a szekrényben és keresni valamit amihez felvehetném az egyiket.És akkor már természetesen a sminkem is ehhez igazítottam.
 A szememre az Elf szemhéjalapja került majd felülre a W7 palettából egy selymes rózsaszín árnyalat, alulra pedig egy kis mentazöld. A felső szempillasort fekete szemceruzával hangsúlyoztam és próbáltam kissé elsatírozni, alulra még egy kis zöld szemceruza került a vízvonalra, spiráloztam és kész. Az arcomra és a számra egy kis rózsaszín pirosítót illetve rúzst tettem.
 Erről a nyakláncról szól tulajdonképpen ez a bejegyzés, annyira kis vidám és aranyos de ritkán hordok ilyen pasztelles színeket. Most legalább rávettem magam, és a szemüvegemen lévő kék szín még illik is a sötétebb bogyókhoz a láncon :)
Egyébként nagyon jó volt ez a szett, mert a szoknya és a felső is azonnal gyűrődő anyagból vannak, pedig mindkettő olyan vékony, puha anyagból van...nem is értem :)


Kedvelitek a pasztell színeket a ruhák terén?

4 megjegyzés:

Mágneska írta...

Annyira emlékeztetsz engem Charlotte-ra a Szex és New Yorkból :) A smink nagyon tetszik, egyszerű, de nagyszerű :)

Anett írta...

Mágneska: köszi ezt a szép bókot, tényleg ő volt a kedvencem a sorozatból!

Thündérke írta...

Nagyon csini vagy! :)

Monic írta...

Nagyon csinos ez a szett, szép a smink, perfect!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger