2012. augusztus 7., kedd

A hetem sminkekben - 30. hét (pótlás)

Még a 30. heti összefoglalót nem is készítettem el...azt hittem indulás előtt még pénteken össze tudom majd dobni de már nem volt rá idő, így most röviden pótolom. A pénteki képek amúgy is elvesztek :)
 Hétfőn a már 5tusában látott fekete vastag tusvonalat készítettem. Egy erősebb rózsaszín került az arcomra, hogy lágyítson ezen a vastag vonalon.
 Kedden az új KMS szemfestéket próbálgattam, érdekes szín ez a Shady, néha szürkés néha barnás - sajnos a kékes fénye nem igazán látszik.
 Szerdán elővettem a jól bevált Metallics palettát, ezzel tényleg könnyű egy gyors reggeli sminket összedobni, a színei is nagyon jók.
Csütörtökön egy másik KMS szemhéjpúdert próbáltam ki, a mintaként kapott Sleepy hollow-t, hű ez eszméletlen szép! Lilás taupe árnyalatnak mondanám, nagyon tetszik! Egy kis rózsaszínnel egészítettem ki, szerintem jól mutattak együtt.

Ezen a héten tuti nem lesz összefoglaló majd, mert szabadságon vagyok, így csak akkor sminkelek ha úgy van - és általában úgy van :) na jó nem is, de ma sminkeltem egy minimálisat de teljesen elfelejtettem lefényképezni, az autóban meg leolvadt rólam. Szóval inkább kihagyom a dolgot!

Szép hetet kívánok mindenkinek!

Ha még nem jelentkeztél a nyereményjátékomra, ITT megteheted!

3 megjegyzés:

bettynova írta...

Ma én is használtam a Metallics palettát, az essence egyik legjobb terméke ever!!!

Anett írta...

Bettynova: teljesen egyet értek Veled, a kombináció, színek és állag is tökéletes!

Monic írta...

Most a csütörtöki smink tetszik a legjobban, tényleg nagyon szép színe van a szemfestéknek. :) Jó pihenést a szabadságra!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger