2012. augusztus 8., szerda

Elfogyott! - egy újabb sminktermék is

Újabb adag elfogyasztott termék gyűlt össze nálam és újra az a szuper helyzet állt elő hogy bekerült egy sminktermék is! Az itt látható termékek közül 3 hiányozni fog, kettő viszont annyira nem!
A Nivea happy time tusfürdőről csak jókat tudok elmondani, az állaga sűrű és krémes - remekül hidratálja a bőrt. Az arcbőröm is nagyon szerette, pedig a legtöbb tusfürdő kiszárítja nagyon. Az illata nagyon finom, friss és így hogy az Euro family-ben sikerült hozzájutnom az ára is nagyon baráti volt (ha jól emlékszem 800 Ft körül volt). Hogy újravásárolnám-e? Jóhogy, de ilyen jó áron azóta nem találkoztam vele.
A zöld színű üveg az Aston körömlakklemosója, ami így első ránézésre érdekesnek tűnhet. Szerepelt már havi kedvencek között is, a véleményem továbbra is pozitív róla. A lemosóval átitatott szivacs-szerűség nagyon hatékonynak bizonyult, még az apróbb csillámokkal is megbirkózott (a nagyobb darabok, pl Circus confetti már kifogott rajta). Sajnos azóta sem találkoztam vele, egyébként ő is az Euro family-ből való, remélem lesz még alkalmam vele "találkozni".
Elfogyott egy szemhéjalapozóm is, méghozzá az Essence You rock! bázisa, amit azért szerettem nagyon, mert alapból picit csillogó volt, így a szemöldökcsontig felkenve megvolt egy lépésben a highlight is! :) Jó lenne találni helyette valamit, bár van még itthon szemhéjalapom más márkáktól bőven :)
A Rival de loop szemfestéklemosó ugyan nem volt rossz, de bizonyos körülmények közt nem volt elég. Gondolok itt az 5tusa challenge-re, ahol azért erős próbának volt kitéve és elbukott. Ugyanígy a vízálló szempillaspirálnál is, csak dörgöltem és dörgöltem.....inkább visszatértem a Garnierhez.
Végül pedig a Greenland body butter-ről pár szó: a hidratáló képességét illetően nincs kérdés, tökéletes, egyetlen problémám volt vele, mégpedig az illata. Lehetne finomabb, gyümölcsösebb - nekem ez nagyon hiányzott a termékből. Így azt hiszem a téli hónapokban más márka testvajai közül fogok kipróbálni egyet.

Nálatok is csökkenek a készletek? :)

3 megjegyzés:

Unknown írta...

a Greenland testvajnak meddig tartott az illata? sok jót hallottam róla,gondoltam beruházok rá :)

Anett írta...

Zsofia: nincs sok illata és az a kevés sem érződik sokáig. Ha illatos csodára vágysz inkább másik testvajat próbálj ki.

Unknown írta...

valószínű..holnap körbenézek a dm-ben

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger