2012. augusztus 4., szombat

5tusa - a második kör alkotásai!

Ismét eltelt két hét így itt az 5tusa challenge újabb ideje! Kicsit bajban voltam a dologgal mert a 2 hétből egyet nyaraltam, így a maradék egy hétben kellett megalkotnom mindent mert nem szerettem volna kimaradni egy körből és mert szeretek kísérletezni! A challenge ötletéért újabb köszönet Paphu-nak!
(11) Kezdeném is a kedvencemmel! Elővettem a használhatatlan Elf lila tusom, gondoltam a kellően beszáradt Essence zselés jó alap lesz neki. Részben igazam is lett, de összességében azért kijön mindkettő hibája. Alapszínként a Kiss My Sass szemhéjpúder mintát használtam (Sleepy hollow) ami egy csodás lilás szürke árnyalat. Imádom!
Az arcomon nem sok minden van, csak egy erősebb rózsaszín krémes pirosító (NYX) és egy rózsaszín szájfény (Essence).

(16) A következő ugyanilyen megfontolás alapján készült, vagyis a barna krémes tusra próbáltam rámenni a fekete folyékonnyal de totál káosz lett a végeredmény. Elcsúsztak egymáson a rétegek. Itt egész arcos képet nem készítettem, ehhez felesleges :)
 (17) Ez a sorozat úgy látszik a termékek variálásáról szólt, ezúttal a fekete folyékony tust próbáltam arannyal kiegészíteni, de itt sem működtek együtt a termékek, hiába vártam meg míg teljesen megszárad a fekete tus, az arany szín felvitelekor az egész elmászott.
Az arcomra csak egy barnás pirosító (MAC) került és a egy erős arany árnyalat (Lora)amiből nem sok látszik, pedig eléggé karácsonyi hangulatom lett tőle.
(12) Készült egy totál egyszerű tusvonal is, ez megint tipikusan az a vonal volt ami első ránézésre "hűdeegyszerűnek" tűnt számomra, aztán valahogy mégsem lett az igazi.

 (15) Végül pedig megint egy olyan következik amihez nem készült egész arcos kép mert már eléggé beesteledett. Egyébként ez is nagyon tetszik, de még mindig szoknom kell hogy alul hogyan tartsam az ecsetet hogy az szép vékony, éles vonalat húzzon.

Szokás szerint beszúrom ide az eheti mintapéldányokat, a leírás előtt zárójeles sorszám megint a mintát jelöli :)

Remélem Ti is kedvet kaptatok a tusvonalakhoz!

3 megjegyzés:

paphu írta...

a 11-es tényleg nagyon WOW lett, a 17-es is teccik! A 12-es meg nagyon jól áll, olyan kis egyszerű, de tök szép vele a szemed :)

samelike írta...

Látom te is jól megszenvedtél... nekem a bonyeszabbakkal az volt a problémám, hogy nagyon gyakran elcsúszott a tus- hajlamos volt megfolyni is főleg a redőkbe. A végén jöttem rá, hogy ha először mondjuk szemfestékkel/szemceruzával húzom meg az alapot és arra kerül a tus akkor nem folyik meg. :S
A 17-es a legnagyobb kedvencem tőled, a 11-es pedig ami szerintem a legjobban állt. Ügyes vagy!!!

Thündérke írta...

Nekem is az első a kedvencem :$ annyira jól áll !

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger