2013. március 8., péntek

Nivea sajtótájékoztatón jártam!

Szerdán egy szuper sajtótájékoztatón vettem részt, ahol a Nivea újdonságaival ismerkedtünk meg és egy vidám délelőttöt töltöttünk az Oxigen Wellness Naphegy hotelben.
Nagyon rég jártam már az első kerületben így ez az út felért egy kisebb kirándulással! A vár és környéke még mindig csodálatos, nagyon szép helyen volt a szálloda ahol a rendezvényt tartották, csodás volt a kilátás. Nem mellesleg a szervezés is,  játékok és vicces előadások tarkították az egész délelőttöt a Momentán társulatnak köszönhetően, végül egy finom ebéddel zártuk a sajtótájékoztatót. Nagyon jól éreztem magam, itt is köszönöm a meghívást :)
Érkezéskor rögtön kaptunk egy kis cetlit amire az általunk ismert stresszes helyzeteket kellett felírni, amit a későbbi játék során felhasználtunk. Először azt hittem kicsi lesz az a cetli nekem, de végül csak három szituáció került a listámra - ez megnyugtató volt számomra, úgy látszik mégsem olyan stresszes az életem :D
Szóval egyik fő téma a stresszhelyzetek kezelése volt, melyhez kapcsolódóan bemutatásra került a Nivea Stress protect termékcsalád melyet kifejezetten a stressz okozta izzadság kezelésére fejlesztettek ki. Ehhez kapcsolódóan készült egy remek reklámfilm, amolyan "Kész átverés" formára, mindenképp nézzétek meg mert nagyon jó lett!
Egy kis asztalkán elrendezve szemügyre vehettük az deo termékcsalád tagjait, mely három változatban kerül az üzletek polcaira (+ a férfi változat is elérhető lesz) valamint a Q10 termékcsaládból is szerepeltek arckrémek és bőrfeszesítő/anti-cellulit testápolók.
Persze a bárpultot és a csodás, egész falat beterítő borkínálatot sem tudtam fénykép nélkül hagyni :)
Megismerkedtünk a Nivea Q10 fitness club-al is, mely végre kis hazánkban is elérhetővé vált. A program lényege hogy egy rövid kérdőív kitöltése után az oldal a Te saját élethelyzetednek megfelelő fitness és életmód programot ajánlja fel. A mindennapi életbe könnyen beilleszthető apró  kis tippekre kell számítani, szóval nem kell attól tartani hogy "fél óra kardió" és hasonló ajánlások fognak jönni, hanem inkább olyan kis tanácsok mint például hogyan lehet egy kis plusz mozgást csempészni a hétköznapokba. Persze táplálkozási és bőrápolási tanácsokra is lehet számítani.
Regisztrálni a www.nivea.hu/Q10FitnessClub oldalon lehet és már érkeznek is a személyre szabott tippek. Ahogy lent láthatjátok négy féle típus közül választhatunk az élethelyzetünknek megfelelően, majd pedig jönnek az első szint ajánlásai. A program ugyanis több szintű, így könnyebben hozzászoktathatjuk magunkat az apró praktikák alkalmazásához. A teljesítményünket saját magunknak adminisztrálhatjuk - önbevallás alapon - ha minden kis feladatot kipipálsz a checklisten akkor feljebb léphetsz egy szintet és újabb kis kihívásokat kapsz.
Ha már sikeresen tettünk jó közérzetünk és állóképességünk javítása érdekében akkor tovább fokozhatjuk a hatást a Q10 termékcsalád segítségével. A kínálatban található bőrfeszesítő testápoló, anti cellulit masszázskrémek és természetesen arcfiatalító pakolások is. A termékek egyébként dizájváltáson estek át, ha megfigyelitek a logó letisztult formát öltött, egy kék kör közepére helyezték, illetve a csomagolás formavilága is modernebb lett. Nekem nagyon bejön ez az új külső!

A rendezvény végén mindenki egy ajándékcsomaggal távozott, mely az alábbiakat tartalmazta:
Nivea stress protect deo
Nivea Q10 firming lotion
Nivea Q10 arcmaszk
pendrive és tájékoztató füzet teli hasznos infókkal

Ti szeretitek a Nivea termékeket? Használtok bőrfeszesítő termékeket?

1 megjegyzés:

Elíz írta...

Én szeretem nagyon :) Most nem, de szeretnék egy Niveát beszerezni!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger