2013. március 4., hétfő

Februári elfogytak!

Ebben a körben nem csak az elfogyott hanem a kiselejtezett dolgokat is megmutatom.
 Dr. Chen hair revall kapszula
Végeztem a második dobozzal, még egy harmadikba is belevágtam. Továbbra is úgy látom hogy használ a hajamnak, pedig egy nap csak egy kapszulát szedek. A hajhullást mérsékelte és mintha gyorsabban is nőne tőle a hajam. Az ősz szálakkal sajnos nem tud mit kezdeni :(

Essence soft touch musse - hab állagú alapozó
Nem kedveltem különösképp, nagyon összeállt a bőrömön. Egy pici van még az alján körbe de már nem tudom elhasználni mert nagyon kiszáradt és már csak morzsolgatni lehet igazából.

Essence pure skin - korrektor és pattanás leszárító stift
A korrektor részt elhasználtam, egész jó volt, könnyen el lehetett dolgozni és közepes fedést is adott. A pattanás leszárító része viszont nekem nem  vált be, és egy idő után zavarossá vált, brr...
 Dove body lotion with shea butter
Igazi tápláló testápoló finom édeskés illattal. A téli hidegekben tökéletes volt, elég volt két-három naponta használni mert rendesen hidratálta a  bőröm.

The body shop mini testvaj - Cranberry joy
Végül csak a kezemre kenegettem el annyira szerettem az illatát. Aztán végül már kezdett émelyítő lenni ez az illat, örülök hogy piciben vettem meg, azt  hiszen szeretem a változatos illatokat krémek terén is. Jól hidratált de azért minden este kellett használni.
Yves rocher sampon
Jó kis sampon volt ez, tetszett még az illata is. Kicsit ugyan szárította a hajam és a fejbőröm is, de az összetevői miatt kedveltem, a szárazságot pedig más hajápolókkal leküzdöttem. Végül nem vettem újra de sokat gondoltam rá.

Ti mikor selejteztetek legutoljára? Én mindig nehezen veszem rá magam, és Te?

1 megjegyzés:

Rami írta...

ki kéne próbálnom ezt a Dr Chen kapszulát:)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger