2012. május 26., szombat

Aston matte - NOTD

Újabb különleges körömlakkal gazdagodott a gyűjteményem az Aston matte 4-es számú lakk személyében (sajnos nevet nem találtam rajta). Leginkább a színét mondanám különlegesnek, mert amúgy egy matt fedőlakkal bármelyik lakkunkból tudunk ilyen finist produkálni. A színe "barbie-pink" csak úgy világít a napfényben, lehetetlen nem észrevenni a körmökön. Épp ezért valószínűleg már csak a nyár folyamán fogom legközelebb elővenni mert számomra ez nem egy mindennapos (hétköznapi) viselet, de egy-egy nyári napot remekül fel tud majd dobni.




Tapasztalatom a lakkról:
  • sajnos nem sok színben láttam abban az üzletben ahol vettem, azt hiszem még sötétkékben volt. Pedig egy orgonalilát és egy vaníliát szeretnék még.
  • az ecsete lapos fajta, nekem ez jobban tetszik mint a vékony hengeres ecsetek, sokkal könnyebb is vele a lakkozás és jobban teríti a lakkot a körmökön.
  • nagyon jó a fedése, ha nem csíkozna kicsit akkor egy réteg is elég lenne belőle.
  • gyorsan szárad, mire a jobb kezemmel végeztem a balon már száraz is volt. Imádom!
  • a tartóssága: megint alap és fedőlakk nélkül teszteltem (mattra fedőlakkot amúgy sem tennék) és így a második napon kopásnak indult a két leggyengébb körmömön. Gondolom alap lakkal javulna a helyzet, bár én 2 napnál tovább amúgy sem viselném szerintem ezt a színt. Bár ki tudja...erre a kérdésre még nyáron visszatérünk :)
Van Aston lakkotok? A matt vagy fényes  lakkokat szeretitek inkább?

5 megjegyzés:

Nóra írta...

nagyon szép :)

E73 bioarcapolas blog írta...

Matt lakkom még nincs, nem is hiszem , hogy fogok venni, de ennek nagyon szép színe van :)

Anett írta...

A legjobb az hogy pont olyan színe van a körmökön mint az üvegben!

Thündérke írta...

Én több színben láttam :) de ezt pont nem :D nagyon tetszik :$

Barta Veronika írta...

Nekem nincs matt lakkom, Essence speckó lakkal mattítom a lakkozásaim, nagyon szeretem a matt körmöket, ez is nagyon szép. :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger