2013. március 12., kedd

Love - NOTD

Megtaláltam a Valentin napos körmeim! Na jó ez így picit furán hangozhat, de a lényeg, hogy készítettem egy kevésbé "csöpögős" manikűrt erre az alkalomra, de a képeket elkevertem. De most megvannak!
A képek egyébként pontosan ott voltak, abban a mappában ahová tettem őket csak valahogy... átsiklott felettük a tekintetem, vagy nem tudom :) Kicsit aktualitását vesztette de vegyük úgy hogy a Love helyére bármilyen felirat kerülhetne. Nekem még tetszene egy Hope és egy Joy is, vagy ha egyszer sikerülne jóóól megnöveszteni a körmeim akkor jöhetne a Peace :D
Az elkészítése nagyon egyszerű volt, csak a glitterek és a pontozó (golyóstoll) ami extra szükséglet hozzá. Alapszínnek az egyik kedvenc árnyalatom használtam, ez az OPI - The one that got away árnyalata. A gyűrűs ujjam fehérre festettem egy Rose nails lakkal amit továbbra sem igazán kedvelek mert rossz az ecsete és borzasztóan csíkoz (kell egy jó fehér lakk....). Erre került a felirat amit egy fekete díszítő lakkal és golyóstollal alkottam. Majd a többi részre felhelyeztem a glittereket. A végén egy réteg fedőlakkot kapott még minden köröm.


Ti kedvelitek a feliratos körmöket?

3 megjegyzés:

Elíz írta...

Ez a glitteres megoldás nagyon tetszik! :)

Anett írta...

Elíz: köszi, nekem is! Tuti kipróbálom majd más színben is :)

IsaBella írta...

Imádom! És az elrejtett kis Love szöveg! Hát ez nagyon jó! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger