2013. február 15., péntek

AVON luxe ajakrúzs teszt - Runway Plum

Az Avon "új" luxe rúzsait már megjelenéskor ki szerettem volna próbálni, azóta már nem számít annyira újdonságnak de nem mondtam le róla és most itt van!
Én továbbra is a visszafogott, hétköznapi szín vonalon mozgok rúzsok tekintetében, így a választás során is ez volt az elsődleges szempont. Mivel ezer éve nem rendeltem már katalógusból pedig imádok :) ezért nem is néztem színmintákat neten, meghagytam a katalógusos vásárlás szépségét - a rizikót. Hogy nem lesz jó a szín esetleg maga a rúzs állaga sem lesz  megfelelő...De szerencsére semmi ilyesmi nem történt!
Szép papírdobozban érkezett, ami egy hét táskában hordás után eléggé leamortizálódott. Maga a rúzs nagyon szép, tényleg exkluzív a külseje, az ujjlenyomatokat ugyan gyűjti de szerintem nem találták még fel azt a fémes anyagot ami nem. Szép a formája, a gravírozott LUXE felirat is, nagyon jó ránézni!
Én a Runway Plum nevű színt választottam, ami egy halvány lilás-rózsás árnyalat. Ajkakra felkenve már inkább a lilás tónus érvényesül, szép egészséges fénnyel párosítva. Én szeretem rúzsban a lilás színeket, de van akinek túl hidegek ezek az árnyalatok, ők inkább ne ezt a válasszák mert hűvös fénye van.

Tulajdonságok....
  • elegáns formatervezés, nagyon kis csinos darab :)
  • visszafogott, hétköznapra is kiváló árnyalat
  • nem mattul, a tartóssága kb 3-4 óra, ezalatt végig szép fényes ajkakat garantál
  • a legfontosabb: nincs benne csillám!
  • hidratáló hatása 1-2 óráig biztosan érezhető
  • az állaga finom krémes, jól siklik az ajkakon ezért könnyű vele bánni
  • minimális vaníliás-gyümölcsös illatot érezni rajta, de használat során ez eltűnik
Igyekszem mihamarabb rendes sminkben is megmutatni! Egyébként mostanában (úgy 3-4 hete) csak egyetlen rúzst használok/használtam, aztán megérkezett ez és annyira megszerettem hogy az "egyetlen rúzs" -ból kettő lett. Szóval őt és egy másikat használom rendszeresen, és nem úgysem találnátok ki hogy melyik a másik :) Vétek hogy ennyit hagytam a doboz alján pihenni és ha jól néztem még teszt sem volt róla a blogon. Így valószínűleg érkezik majd lassan egy TopRúzsok összefoglaló, az élén VELE!

Ti próbáltatok már Avon Luxe rúzst? Hogy álltok az Avonnal - ti is szerettek katalógusból rendelni? Vagy már csak bennem ébreszt nosztalgikus érzéseket ez a dolog... ?

3 megjegyzés:

E73 bioarcapolas blog írta...



Szép darab! A színe, jellemzői és csomagolása alapján :)
Régebben láttam, a Westend-ben volt egy Avon-os pult, nagyon tetszettek a színek, nem is tudom miért nem próbáltam ki.

PAncsi írta...

Szép színe van!
Tanácsadónőként én viszonylag sokszor rendelek, de próbálom a normális keretek közé terelni a rendeléseimet (ma pl csak három Supershock gélceruza érkezett :-))

Névtelen írta...

Nagyon szép. Elsőre azt hittem kép alapján, hogy sötét rúzs lesz, de nem. Szuper.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger