2013. február 20., szerda

Love2smile fürdőgolyók - teszt

Már említettem ITT hogy vettem két fürdőgolyót kipróbálásra, most hogy túl vagyok mindkettőn leírom mit is tapasztaltam velük kapcsolatban.
Először picit a márkáról...
A Love2smile egy magyar márka, már önmagában ez a tény is nagyon szívmelengető számomra, végre van egy olyan termék amit szerethetünk anélkül, hogy átutazná értünk a fél világot. A termékeik otthon készülnek, kisipari kézműves módszerekkel és csak olyan alapanyagokat használnak az előállításhoz melyek tökéletes minőségűek és mentesek minden egészségre káros anyagtól. Ha többet szeretnél tudni a márkáról, látogass el a weboldalukra ahol részletes leírást találsz minden egyes összetevőről is!


Pihentető levendula organikus fürdőgolyó
Mivel pont előtte került ki az üzletekbe a pihentető levendula golyó ezért nem hagyhattam ki :) A levendula illatát nagyon kedvelem, persze csak bizonyos mértékig, ugyanis van az a szint amikor már inkább "régi ruhásszekrény" illat lesz belőle mintsem valami pihentető virág illat.

Ez a fürdőgolyó egy sima fehér papírban kapott helyet, fent egy aranyos kis szalaggal volt összekötve, mely a termék leírását is rögzítette a csomagoláshoz. Szerintem nagyon édes ez a megoldás, sokkal jobban tetszik mint a dobozos! 

Kicsit vigyázni kell vele kibontáskor mert a lemorzsolódott részek beteríthetik alattunk a padlót (esetemben szőnyeget...), jobb ha egyből a kád fölött esünk neki kicsomagolni. Szárazon elég intenzív levendula illata van és ha picit megtapogatjuk elég durvának érezhetjük a szemcséit. Így képről nagyon nagynak tűnhet, de ez a kisebb méretű - a 90 grammos - simán elfér a tenyeremben.
A termék leírását nem bonyolították túl, de minek is. Csupa kellemes összetevő, bőrbarát anyagok. Jól láthatóan feltüntetve a minőség megőrzés dátuma és egy kis instrukció a használatára vonatkozóan.
Hogyan vált be?
Mivel ez a kisebb méret ezért fél kád vizet engedtem és beledobtam a csobogás közepébe. Nagyon gyorsan és intenzíven kezdett pezsegni, minimális színt is engedett. De mire a folyamat véget ért a szín és a pici hab is elillant. Tulajdonképpen az illata is eléggé mérséklődött, a kezdeti intenzív levendula illat úgy 80% -ban eltűnt. Közvetlenül a víz fölött még érezhető maradt, így ha belemerülünk a vízbe nem kell attól tartani hogy elmarad a hatás, de tény hogy ebből a fürdőgolyóból lehet hogy kettő kellett volna egyszerre - vagy egy nagyobb. Nagyon kellemes volt relaxálni egy kád forró vízben és a bőrömön ugyan nem maradt illata és extra ápolást sem adott, de jó volt kipróbálni.
Frissítő mentamező organikus fürdőgolyó
A levendulás mellett elhoztam egy frissítő mentás fürdőgolyót is, mikor leemeltem a polcról még nem is sejtettem hogy milyen jó döntést hoztam. Ez ugyan 690 Ft volt (míg a levendulás csak 490 Ft) bár méretben ez is megegyezik az előzővel tehát 90 gramm, csak ez dobozka csomagolást kapott. Mikor beledobtam a vízbe ennél nem maradt el a WOW hatás! A vizet enyhén zöldesre színezte és olyan kellemes, kissé citrusos mentás illatot árasztott hogy alig vártam hogy belemerülhessek! Illetve ennél tényleg lehetett érezni az olajok jótékony hatását, a borsmenta, eukaliptusz és szőlőmag olaj nagyon puhává varázsolta a bőröm.

Ha csak egy fürdőgolyót ajánlhatnék akkor biztosan ez lenne az! Igazi élmény volt, a szín az illat és az ápolás is mind-mind száz százalékos lazulást biztosít!

Ti próbáltátok már a Love2smile termékeit? Szeretitek a fürdőgolyókat/esetleg habfürdőket?

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Ha megtaláltad a tökéletes levendulás fürdőgolyót,kérlek szólj,mert én már régóta keresem! :)

Anett írta...

Lengyel Zsófia: rendben, mindenképp írok majd róla! Én még egy finom fenyő illatúra is nagyon pályázom, no meg egy vattacukrosra!

dyna írta...

Többször volt már szerencsém ezekhez a Love2smile fürdőgolyókhoz, én nagyon kedvelem őket. Tény, h sokkal visszafogottabbak, mint pl. a Lushosak, de számomra ugyanolyan érzés egy ilyenben ázni, sőt, talán jobb is (hiszen tudom, h abszolút természetes összetevőkkel érintkezek csak).
Az én kedvencem a rózsás talán. Én először tesztelésre kaptam Vikihez mindenfélét, azóta pedig már többször vettem. De szigorúan csak nagyot veszek, a kicsit túl kevésnek érzem és ha már kádas fürdő, akkor legyen tele és hadd ázzak úgy. :) Van még egy mentásom, most meg is kívántam tőled, ma este bevetem! :)

Anett írta...

dyna: én pedig a rózsást kívántam meg tőled, pedig annyira nem rajongok a rózsa illatért, de ma bele tudnék merülni egy kád forró rózsavízbe :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger