2013. február 22., péntek

Termékminták elfogyasztása projekt - minitermékek

Az elfogyott mini termékekről mindenképp külön posztot szerettem volna írni, mert egy tasakos termékmintával szemben ezeket volt hogy egész hosszú ideig használtam, akár több hónapig is!
Az itt látható 6 termékből hármat kifejezetten szerettem és sajnálom hogy elfogytak, kettőt elhasználtam ugyan de nekem nem lett a kedvencem és van egy ami abszolút nem jött be!
L'Occitane gel douche tusfürdő
Már szerepelt a januári kedvencek közt is, mert végre egy tusfürdő ami nem szárít! Szerettem az illatát is, engem a fenyőerdőre emlékeztetett.
L'Occitane shea vajas kézkrém
Mini kézkrém még a decemberi PIXIBOX-ból, pár használatra elég volt, nem bánom hogy elfogyott. A krém nagyon sűrű, kis kemény "kukacban" is jön ki, a hidratáló hatása fantasztikus ez tény, de én jobban kedvelem a lágyabb krémeket. Amiket elég párszor finoman végigsimítani a kézen és már sikerült is normálisan eloszlatni. Ezt egy picit masszírozni kellett és bele is telt pár percbe míg beszívódott. Ez volt az egyetlen ami nem tetszett benne, amúgy tényleg fantasztikusan hidratál.
Artemis skin architects age-prevent day cream - Öregedés gátló nappali krém
Még a Douglas beauty box-ban volt tavaly és nagyon szerettem ezt a "kis" krémet. Írtam már róla részletes posztot is (ITT), a lényeg hogy ezt a 25 ml-es mintát majdnem 3 hónapig tudtam használni és sajnáltam hogy véget ért :( Nagyon puha és probléma mentes volt tőle az arcbőröm, nem okozott pattanást és a mitesszereket sem bátorította.
Ahava all in one toning cleanser - tonizáló arclemosó
Ez elméletileg egy arclemosó volt, gyakorlatilag viszont nagyon nem szerettem, csodálom hogy egyáltalán elfogyott. 30 ml-es volt a termék és néha-néha vettem csak elő, ha nem viseltem komolyabb sminket. Nedves vattakorongra kellett tenni és így áttörölni vele az arcot. Igazából az illata sem tetszett egy picit sem, hatását pedig nagyon nem éreztem, egy komolyabb smink esetén pedig három vattakorongra is szükség volt hozzá.
Clinique moisture surge intense hidratáló krém
A Clinique termékekkel kapcsolatban vegyesek az érzelmeim, ez a krém inkább jó irányba tartozik de nem igazán az én bőrtípusomnak való így annyira nem lettünk jóban. A leírás szerint nagyon száraz és nagyon száraz - kombinált bőrtípusra való, az enyém így télen a száraz-kombinált kategóriába sorolható, van néhány szárazabb területem de nem vészes a helyzet. Ebből adódóan nekem ez a krém túl "vastag" volt ahhoz hogy az egész arcomon használjam, így esténként a szárazabb területekre került csak belőle. Ettől eltekintve kellemes volt használni, az illata és az állaga is megfelelő valamint a száraz bőrnek hatékony ellenszere.
Schwarzkopf Bonacure oil miracle
A csodaolaj. Imádtam és ennyi :) Szuperselymes haj és nincs olajos érzés a kézen utána, hát kell ennél több?

Ti próbáltátok már valamelyiket ezek közül? Ha igen akkor bevált? Ti elhasználjátok a minitermékeket vagy gyűjtitek mint a tasakos mintákat?

3 megjegyzés:

Njoythestyle írta...

Üdv Pixiboxos :) Én a tusit+kézkrémet imádtam nagyon, de a Clinique-el meggyűlt a bajom, annyira ráült az arcbőrömre, hogy az már zavaró volt :-/
Pusza: Reni

Névtelen írta...

Nekem a Clinique jött be a legjobban. Bár extra száraz a bőröm, így kellett is. A tusfürdő engem fürdőszobai tisztítószerre vagy légfrissítőre emlékeztet azt nem szerettem :) :)

Anett írta...

Reni: :) nekem is az extra száraz területeken volt csak jó és néha a nyakam is bekrémeztem vele!

Ancsa: tök szuper eltérő véleményt olvasni, ebből is látszik hogy nem mindenkinek jön be minden és nem egyedi az az eset ha valakinél olyan termék landol ami neki valamiért nem tetszik. Viszont akkor Te nagyon jól jártál ezzel az arckrémmel :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger