2013. február 26., kedd

Newcomer: Vintage necklace

A sok "mai" bizsum közé új lakó érkezett, egy igazi vintage darab!
Hogy miért érdemes bolhapiacra járni és miért érdemes régiségek közt is szétnézni? Hát azért mert ha van egy kis szerencsék akkor igazi különleges szépségekre is akadhatunk. Szerintem nekem most szerencsém volt! Persze vannak akiknek inkább az újabb, mai divatot követő ékszerek, kiegészítők tetszenek, én úgy vagyok vele hogy minden jöhet ami megtetszik! Így lett az enyém ez a kellően feltűnő de csinos darab, mely egy alapos tisztogatás után közel úgy fénylik mint újkorában.
A nyaklánc - amely tulajdonképpen nem is lánc hanem a nyakat szépen körülölelő statement darab, ami nem tudom hogy magyarul hogy is hangzana de a lényeg hogy a lapos kis szemek végül egy szép kerek egészet alkotnak.
Egy futó (vagyis nem rögzített) medál van rajta ami két virágot és két levélkét formáz, mindhez tartozik egy-egy gyöngy is díszítésként. Külön öröm hogy a kis metál fekete gyöngyök egyformák!
A kis kelyhek - amik a sötétebb gyöngyöket tartják - külön még gravírozottak is, ami egy kis pluszt ad az amúgy is igényes kivitelezésnek.


Sok mindenhez felvettem már, de leginkább fekete szín mellett tetszik, de egy barna blézerrel is remekül mutat. Várom már a tavaszt és a nyárt is, mert kíváncsi leszek hogy nyáron hogy fog mutatni egy-egy lengébb ruhadarabbal. Azért most így télen a sállal nem árt vigyázni mert a kiálló kis kelyhek előszeretettel ragaszkodóvá válnak a finom fonal iránt :)
 Hoztam egy-két outfit képet is, mert azért egész más felvéve látni, meg így a méretét is könnyebb szemléltetni. Megint feketéhez viseltem, csak a vékony öv volt rajtam arany színű - a szemüveg meg lila, de ettől eltekintve fekete minden. Valahogy nekem tetszett hozzá az a kevés csipke is ami felsőm váll részénél található, de talán anélkül még inkább a nyaklánc lett volna a domináns.


Ti szeretitek a vintage ékszereket, vagy úgy egyáltalán a hangsúlyosabb darabokat?

6 megjegyzés:

mdollasnails írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
mdollasnails írta...

bocsi toroltem a kommentem.szoval azt irtam,hogy nagyon tetszik rajtad es onmagaban is.
nekem a regi darabok nagy kedvenceim,de ugy erzem az en stilusomhoz nem passzol.rajtad viszont nagyon jol àll!

Viktória írta...

wow nagyon szép és különleges :)

Anett írta...

Köszi lányok :)

Unknown írta...

nagyon csini :D

Nóra írta...

szépséges :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger