2013. február 12., kedd

PIXIBOX - február

Tegnap megérkezett hozzám is a februári PIXIBOX és kíváncsian vártam hogy vajon ezúttal mi lesz benne!
 A szokásostól eltérően most rózsaszín dobozka érkezett a Valentin napra hangolva. Elsőre picit fura volt ránézni, megszoktam már hogy fehér. Belül a helyzet változatlan maradt, egy aranyos üdvözlő kártya és termékismertető után a kedvezmény kuponok majd pedig a termékek következtek. Ezúttal 6 termék került a dobozba (vagyis inkább 8) melyek közül egy teljes értékű termék.

BeYu - Nail lacquer körömlakk (teljes értékű termék - 8 ml)
Mivel körömlakkból sosem elég és nem volt még BeYu lakkom ezért nagyon örülök neki. Megint sikerült egy szuper színt kapnom (127), nagyon élénk pink, tavaszra tökéletes lesz. Gyorsan ki is próbáltam, gyorsan szárad és fényesre! Lehet hogy nem fog érdekelni hogy tél van, legközelebb élesben is kipróbálom.
  Olay - Total Effects 7 in 1 nappali arcápoló (15 ml)
Az Oil of Olaz márka még gyermekkoromból ismerős nekem, bár akkoriban még nem használtam semmilyen krémet, az arcomra meg főleg nem. Így kíváncsian várom hogy milyen lesz ezúttal már mint célközönségnek ez a krém. A leírás szerint a harmincas korosztálynak készült és az öregedés 7 jelét célozza meg, valamint a káros napsugarak ellen is véd. Meglátjuk.
 Yves Saint Laurent - Manifesto parfüm (1,5 ml)
Most először mondom azt hogy sajnálom hogy nem egy miniparfüm (4-5 ml) volt a dobozban. Ez az illat tényleg eszméletlen, régen a Kenzo-nak volt egy hasonló illata és sokáig azt használtam. Ez hasonlít rá csak sokkal erősebb, intenzívebb. Eddig is finom illatok voltak minden PIXIBOX-ban, de azoknál  azt éreztem hogy inkább alkalmakra tartogatnám, a Gucci illat például szerintem egy tipikusan elegáns illat. Ez viszont egy játékos, csábító és fiatalos akár mindennapos parfüm is lehetne nálam.
 Lancome - Bi-facil kétfázisú sminklemosó (15 ml)
Szuper, egy újabb remek márka a dobozban! Ez egy nem olajos lemosó, eddig azt hittem hogy ami kétfázisú abból az egyik az olaj...akkor ezt most nem értem, majd utána nézek hogy is vannak ezek a fázisok. Mivel a leírásban az szerepel hogy érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők is használhatják ezért gondolom szemfesték lemosására is használható nem csak arcra. Jaj olyan cuki az üvege, az illata pedig az ibolyára hasonlít. Erre is azt mondom majd meglátjuk.
 L'Occitanne - Shea Vajas lábkrém (10 ml)
Hm...lábkrém, még sosem használtam kifejezetten lábra készített krémet, mindig az épp aktuális testápolóm használom erre a területre is. Úgy gondolom akinek problémás ez a terület, kiszárad és repedezik, annak hasznos lehet egy ilyen krém (amennyiben működik) de magamnak biztos nem vettem volna meg. Most viszont lehetőségem van kipróbálni és ki is fogom! Egy kis extra ápolás a lábaimnak is jár! 15% shea vajat tartalmaz, a benne található árnika- és levendula olajeszencia pedig nyugtató hatású.
 Clinique - Anti blemish solutions clear skin rendszer (neszeszerben)
A Clinique termékekkel nem vagyok túl jóban, inkább a nem felé hajlik a dolog. Ebben a kis pakkban három termék kapott helyet:
Cleansing bar for face and body - tisztító szappan arcra és testre 15 g
Clarifying lotion - exfóliáló tonik 15 ml
Clearing moisturizer - gyengéd hidratáló 7 ml

Ez a kis csomag felveszi a harcot a pattanások ellen, az eltömődött pórusok kialakulásának megakadályozására szolgál. A tonik alján van egy kis fehér cucc  leüllepedve, érdekesen néz ki :)
 Összességében megint elégedett vagyok a tartalommal, érdekes termékeket kaptam, olyanokat amiket eddig még nem próbáltam. Ezúttal az illat is nagyon betalált nálam és a körömlakk színe is pont illik tavaszra. A szállítás probléma mentes volt, egy kicsit azért aggódtam a hó miatt de felesleges volt.

Ha esetleg valaki még nem ismeri a PIXIBOX-ot látogasson el a honlapra ahol bővebb információt talál erről az egész beauty box szolgáltatásról, lájkolja a Facebook oldalt és nem marad le semmi fontos információról és persze a következő dobozról sem!

Nektek hogy tetszik a februári PIXIBOX? Ti megrendeltétek?

12 megjegyzés:

Unknown írta...

Most az egyszer azt mondom,sajnálom,hogy nem rendeltem meg, és irigykedve nézem a képeket.. :)

Anett írta...

Zsófi: igen, számomra is érdekes termékek voltak benne, örülök is neki :)

Viktória írta...

Ez most tök jó doboz, nekem legalábbis tetszene. Persze akiknek pont nem pattanásos a bőre, azok meg gondolom jól kiakadnak, de ez a baj a krémekkel, hogy nincs olyan, ami mindenkinek jó. A Glossy Box-ot pont ezért mondtam le, mert csak olyan krémeket tettek bele, ami extra száraz bőrre van. Itt vannak még mindig nálam, teljes méretű mind persze és iszonyat zsíros ewwwww számomra használhatatlan.

Szóval a lényeg, ez a februári pixibox most nagyon jó, ügyesek voltak! :)

Elíz írta...

Szuperek ezek a dobozkák :)

Unknown írta...

Hát nekem nem jött be! Ennyi pénzért ezek a miniatűrök nem érik meg (ár-érték arányban nagyon drága a Pixibox).
Ha valakit érdekel, átvehető tőlem, nekem nem kell (lásd Vatera)!
Kriszti

Anett írta...

VIKTORIAS STYLE: igen a krémek problémásak ilyen szempontból. A zsírosabb krémeket én is max nyakra, dekoltázsra tudom használni. Eddig még minden ilyen mini termék elfogyott nálam, szóval nincs nagy készletem belőlük.

Elíz: igen, tényleg nagyon szuper lett ez a februári dobozka!

Krisztina Pálmai: én inkább úgy fogalmaznék hogy valakinek megéri, valakinek nem. Például ha a szállítási költséget leveszed az árról, máris más a helyzet. Persze ki ne örülne fele ennyi árnak és dupla terméknek? Én sem mondom hogy megvetnék egy árcsökkentést, de nekem az az érzés hogy kipróbálhatok számomra új termékeket kedvező áron kb 3000 Ft-ért (a szállítást kb nem számolom) megéri. Meg ugye benne van az is hogy egyik doboz tartalma az egyik embernek, másik doboz meg a másik embernek jön be inkább. Olyan hogy mindenki jól jár, soha nem lesz :)

Mitzi von Küche írta...

Sajnos, én is csalódtam az első megrendelésben. Szóróminták mini méretben (amelyeket bármelyik parfümériában kapunk), számomra felhasználhatatlan kuponok és egy igazán szörnyű fakópiros 8 ml-es körömlakk van a nagy dobozban. First and last...

Unknown írta...

Csak annyi hozzáfűzni való a Clinique-es pakkhoz, hogy az exfóliáló tonik alján direkt van az a fehér cucc, minden használat előtt fel kell rázni és akkor használható!:)
Jó cuccok, de ez a csomag most nekem nem érte volna meg, mert ez a clinique-es csomag megvan nagy kiszerelésben! Amit szívesen kipróbáltam volna és örültem volna neki, az a Lancome és a körömlakk, persze a körömlakknak is csak akkor, ha ilyesmi színt kaptam volna, egyébként annak se biztos!
Még mindig a gondolkozó fázisban vagyok, hogy megrendeljem-e a következőt vagy sem!!?? :)

Névtelen írta...

Én imádom a kezdetektől a Pixiboxot, nekem pl megéri, mert kipróbálhatok olyan termékeket is amit szerintem soha máskor, még ha nem is túl sok alkalomra elég. a mostaniban a Clinique nem igazán az én bőrömnek való (nekem extra száraz van), de nyáron biztosan jó lesz, mivel akkor azért előjönnek a mitesszerek is. Sokan mondták eddig is, hogy ilyeneket osztogatnak a boltokban. Hát én még parfümmintán kívül sosem kaptam semmi mást(azt se sokszor). Előzőleg a Clinique krém (ami azóta a kedvencem és arra spórolok nagyban), nem 1-2 alkalomra elegendő volt. Jó sokáig használtam.
A mostaniban a lemosót biztosan meg kell vennem és szerintem a lábkrémet is, mert az elképesztően száraz sarkamat úgy hidratálja, hogy csak pislogok. De ha nem is vennék nagy kiszerelésben termékeket, akkor is megérte, hiszen tényleg luxus dolgokat lehet kipróbálni. Ráadásul normál kiszerelésű termék is volt benne már.
De kinek mi.... :)

Anett írta...

Catalinca: én sosem kapok ilyen (ennyi) mintát a vásárlásom mellé, lehet hogy ezért is örülök a lehetőségnek hogy kipróbálhatok új termékeket. Próbáld meg elajándékozni vagy eladni a dobozt, hátha találsz valakit aki örülne neki.

Edina Facskó: köszi az infót, bevallom addig még nem jutottam el hogy rákeressek a neten hogy ez a fehér izé normális-e. Pedig mindig csekkolom ám a termékeket :) Szerintem egyszer megéri kipróbálnod a PIXIBOX-ot már csak az izgalom miatt is :) Egyébként nálam is az van hogy két termék annyira nem "hiányzott" nekem, a Clinique csomag és a lábkrém, de a jó oldalát kell nézni a dolognak, legalább kipróbálhatom őket, még az is lehet hogy megszeretem. Ha pedig van ilyen Clinique csomagod, akkor ezt minit például eltehetnéd utazásra. Kevesebb helyet foglal :)

Anett írta...

Ancsa blogja: teljesen egyet értek veled, ráadásul én sem kapok soha semmilyen termékmintát és teljesen mindegy milyen értékben vásárolok... A Clinique csomagot valószínűleg én is nyárra fogom tartogatni. Viszont az Olay krémet azonnal elkezdem használni amint elfogy a mostani arckrémem.

Inimeite írta...

BeYu lakk csodaszép O.O egy ideje én is tervezem a pixibox beszerzését,sőt azt hiszem meg lettem győzve :)
Azrail

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger