2013. február 18., hétfő

OPI liquid sand - Stay the night

Az OPI Liquid sand kollekcóból ez a fekete alapon pink glitteres csoda a kedvencem!
Sikerült a legnagyobb ködben kimennem fotózni, ilyet sem csináltam még :) A különleges textúra viszont így is nagyon szépen látszik, épp csak egy picit durva, nem akad bele sem a hajamba sem a harisnyámba, abszolút biztonsággal használható. Ezek a lakkok mattra száradnak és ez a feketén fokozottan látszik is, szóval nem kell rá fedőlakk mert az alapból tönkreteszi ezt a különleges hatás.


LOVE or HATE? :)

11 megjegyzés:

Netti (Szütyő blog) írta...

Ez az egyetlen liquid sand amire pályázom :) Miniben gondolom csak pakkban kapható :(

Laruska Bee írta...

Awww... Gyönyörű... :) És nagyon ötletes a manikűröd! :)

Gabica írta...

valahogy nekem a vulkanikus kőzetek jutnak róla eszembe :D

Anett írta...

Köszi lányok :)

Netti: hát, felnéztem ebay-re de nem találtam sehol csak így magában, viszont rémlik hogy valahol olvastam hogy az OPI Hungária körúti üzletében lehet külön is venni.

Gabica és Zsuzsa: tényleg, a vulkanikus kőzet nagyon találó! :)

Elíz írta...

Tetszik, szép! :)

Névtelen írta...

Nagyon jó :)

dyna írta...

Épp tegnap posztolta egy másik blogger lány is (akinek a nevében nem vagyok biztos, mert nemrég leltem rá:)), már nála is oda voltam ezért a fura állagért. Nagyon megtapiznám élőben! Meg szerintem ha rajtam lenne folyton fogdosnám, olyan fura lehet a felülete, nem lehet nem hozzányúlni. (vagy de?!) :)

Anett írta...

dyna: ne is mondd...folyton simizem a körmeim, már saját magamnak is idegesítő, el tudom képzelni mit gondolhat rólam az aki látja! Nagyon finom szemcsés felületet ad egyébként!

dyna írta...

:D :D de jó (h nem én vagyok csak ilyen fura), ezen most nagyot somolyogtam! :D
így már szabályosan vágyom rá! (az első áhított opi, nálam, ha drágább lakk, akkor orly :))

bettynova írta...

Annyira érdekes ez a textúra, a minis szetten gondolkodom már egy ideje, de lehet nem használnám ki, mert a sötét lakkokat csak másokon szeretem. Rohadt jól néz ki!!

Anett írta...

dyna: szerintem ez nem olyan furcsa dolog, én a repedezős lakkot is szoktam simogatni (na jó befejeztem...ez tényleg fura) :D Mondjuk nekem az OPI felé húz a szívem, az első pillanattól szeretem őket nagyon :)

bettynova: igen, szerintem is brutál jól néz ki! Esetleg vedd meg felesben valakivel a szettet és a tiéd marad a két világosabb :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger