2013. március 25., hétfő

Artemis skin supremes age correcting eye & lip contour care

Ez egy szem és szájkörnyék ápoló krém, nagyon érdekesen hangzik, még sosem próbáltam ilyen összetett terméket. Az eddigi szemkörnyék ápolóim vagy golyós vagy krém állagúak voltak, ez viszont érdekes, viaszos állagú.
Volt már egy Artemis márkájú arckrémem azt nagyon szerettem így nagyon örültem hogy a februári Douglas boxban volt egy ilyen márkájú termék megint, méghozzá ez az érdekesség. Nagyon pici tégelyben van, csak 4 ml, de igényes a kialakítása - a kupak alatt még fólia zárót is kapott. Tetszik hogy a mini termék kialakítása ugyan olyan mint a teljes értékű terméké :)
Én nem tartom magam túl fiatalnak az "Age correcting" termékek használatához mert szerintem a megelőzésre is figyelni kell, sőt, lehet hogy ez a titka az egésznek hiszen ha már kialakultak a ráncok nyilván nehezebb felvenni velük a küzdelmet.
Kis papírdobozban érkezett amelyhez mellékeltek egy jó részletes termékleírást is papíron, szerintem ez egy ilyen professzionális termék esetén kell is, valahogy elvárja az ember vagy nem is tudom.
"Hatóanyagai erősítik a bőr természetes védelmét és javítják a bőr kontúrjait. Segíthetnek a természetes kollagén-szintézis élénkítésében, a mélyebb ráncok elsimításában. Megelőzik a pigmentfoltok kialakulását és óvnak a negatív környezeti hatásoktól.
Hatás: a szemkörnyék kisimul és ragyogóvá válik, az ajkak kontúrja erőteljesebb és dinamikusabb lesz." Forrás: Krémmánia, olvassátok el mások véleményét is, sokan szeretik!

A termékről...

Mint az elején írtam az állaga nagyon érdekes, nem krém hanem inkább a viaszhoz hasonlít, amihez ha épphogy hozzáérintem az ujjam kissé megolvad. Az a mennyiség ami egy érintéssel az ujjamra kerül pont elég is mindkét szemkörnyékre, tehát nagyon-nagyon kevés kell belőle. A szájkörnyéknél ugyan így járok el, egy érintés a termékbe és finoman bemasszírozom a száj környéki bőrbe illetve picit a mosolyzónába is. Kellemes viselni pedig először azt hittem hogy tuti nem fog beszívódni sosem, de nem így van. Csak este használom mert azért várni kell mire teljesen eltűnik a bőrről, így a reggeli sminkelést biztosan meghosszabbítaná. Sőt, lehet hogy esetemben (kissé olajos szemhéj...) még el is lehetetlenítené. Azt pedig nem akarhatom :)

Kinek ajánlom...

Annak aki szereti a komplex termékeket, amik egyszerre több területen is bevethetők. Minden kísérletező kedvű beauty rajongónak aki szeretné felvenni a harcot az apró ráncok ellen. Én már több mint egy hónapja használom és a szem alatti vékonyka bőrön látható a jótékony hatása, sokkal egyenletesebb lett a bőröm, szárazságnak semmi nyoma. Ezen a kis kiszerelésen is még alig látszik a fogyás, szerintem a teljes kiszerelésű (15 ml) lehet hogy egy évnél is tovább kitart. A Douglas parfümériákban találjátok meg, az árát sajnos nem tudom, valahol 15000 Ft körül mozoghat.

Ti próbáltátok már az Artemis termékeit? Használtok valamilyen ránctalanító terméket? Szerintetek is fontos a megelőzés?

2 megjegyzés:

mdollasnails írta...

Jól hangzik.
En használok szemkornyekre niveat-nem szeretem a niveat de varom hogy elfogyjon- eddig működik elég jól.
Ezt Szívesen kiprobalnam.

Anett írta...

Ági: én egyébként a golyós kivitelért vagyok nagyon oda, annyira kis cukik :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger