2012. április 15., vasárnap

Maybelline - Coral tonic

Még szerdán elmentem a DM-be beváltani az 50%-os kupont ami a Glamourban volt. Igazából nem sokat gondolkodtam azon hogy mi legyen, biztos voltam benne hogy rúzst fogok választani. Aztán addig nézegettem a DM zsákbamacskában rejlő korall színű Essence körömlakkot, hogy ehhez választottam egy korall színű rúzst (Maybelline - Coral tonic).
 Jól fognak kinézni így együtt

DM haul eredménye

A rúzson kívül megvettem a Scholl saroktartó cipőbélés tapaszát, amit nagyon remélek hogy működni fog rendesen. Eddig még nem próbáltam éles bevetésen, de kivettem a csomagolásból és az anyagát tekintve ahh....jobb mint bármelyik cipő belseje, szuperpuha! Beszereztem még a Balea önbarnítós testápolóját, ezt használom immár második éve, volt már július kedvence is és a napokban fogyott el amit még tavaly vettem (ősszel-télen ritkán használtam).

A rúzs esetén állag és fedés alapján a Maybelline korall árnyalatára esett a választásom. Ez volt a legkrémesebb és leginkább pigmentált azok közül amiket kipróbáltam az üzletben.
 A csomagolása a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető impozánsnak, a piros műanyag kültakaró kissé semmitmondóra sikeredett, de a belső fém henger már egész jól mutat. Külön védőfólia nem volt rajta így jól körbe kellett nézni hogy nem-e próbálgatta már ki valaki. De szerencsére nem.
A színével nagyon elégedett vagyok, gyönyörű korall szín, könnyű a felvitele mert nagyon krémes, az erős pigmentáltságának köszönhetően már egy egész vékony rétegben is finom színt ad az ajkaknak.
Több rétegben

Csütörtökön és pénteken természetesen már ki is próbáltam egy átlagos rétegben. Nos, nekem ezek a "feltűnő" (kinek mi a feltűnő ugye...) színek elég szokatlanok és nem is állnak jól szerintem, így letöröltem és csak egy nagyon vékony rétegben vittem fel. Szerintem így egész elfogadható lett a végeredmény.

Ti mire használjátok fel az 50%-os kupont? :)

5 megjegyzés:

Nóra írta...

nagyon szép ez a rúzs és jól is áll! :)

Monic írta...

Egyetértek Nórával, ez a szín nagyon jól áll Neked! Használd bátran, mert gyönyörű színe van!

Vikii írta...

Nagyon jók :) Am. a te segítségeddel vettem meg én is ezt a Balea önbarnítót, és nagyon szeretem :)))

Thündérke írta...

Nagyon tetszik a rúzs ! Jól áll ! :)

Anett írta...

Köszi lányok :)
Vikii: örülök hogy Neked is bejön ez az önbarnító! Én már második éve ezt használom :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger