2014. március 31., hétfő

Golden Rose rich color - 104

Ez a szép sötét mályva árnyalatú lakk volt a harmadik amit elhoztam legutóbb a Naillendtől, ez is egy olyan alapszín szerintem amit jól lehet variálni, bár így a képeket elnézve inkább őszi színnek mondanám, de azért nekem bejön.
Ez már az unalmasan sokadik manikűr aminél ezt a díszítést használom, de nem tehetek róla nekem nagyon-nagyon tetszik! Egyébként ennek a Golden Rose lakknak is szuper az állaga és könnyen kezelhető ugyan úgy ahogy a másik két alapszín amit eddig próbáltam. Nekem nagyon kézre áll ez a szélesebb ecset, könnyedén kifestem vele a kisujjam is például egy húzással.
A tartósságát is nagyon szeretem ezeknek a lakkoknak ugyanis a világosabb árnyalattal még a harmadik napon is ki merek menni az utcára, egyáltalán nem látványos a kopás. Nyilván ennél a sötétebb árnyalatnál jobban látszik ha gond van a körömvégeken, de még így is sokkal jobban tartja magát az én gyenge körmeimen mint eddig kb bármelyik másik lakk. Nálam eddig ilyen jól csak egy-két OPI és a L'Oreal lakkok szerepeltek ilyen jól.


Szerintetek is nagyon őszi ez a szín? Vagy azért néha még bevállalható így tavasszal is?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

2 megjegyzés:

Megaera írta...

Nagyon-nagyon szép :)

Elíz írta...

Szép lakk, bár valóban szerintem is őszi :) nagyon jól néz ki az arannyal :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger