2011. december 6., kedd

A kirekesztettek....

Muszáj voltam már rendet tenni a sminkes dolgaim közt, és hogy legyen hely amiket nem igazán használok kitettem egy kis dobozkába. Szegények....olyan szomorú lehet ilyen kirekesztettnek lenni, rossz rájuk nézni :( Még nem tudom mi lesz a sorsuk, mert igazából van köztük használható dolog is, egyelőre pihennek a kis dobozkában.
Szeretek így néha rendet tenni a dolgaim között, mert rég elfeledett dolgokra talál ilyenkor az ember. Valamint azért az is kiderül ilyenkor hogy bizony van hogy mellényúl az ember és ami a boltban/webshopban még vonzónak tűnt az a való életben nem bizonyult jó választásnak. Íme a bizonyíték, nálam is voltak mellényúlások és léteznek elfeledett kincsek.

Ti mit szoktatok csinálni az olyan sminkcuccokkal amik nektek nem váltak be, vagy feledésbe merültek és lett helyettük más?

3 megjegyzés:

Thündérke írta...

cegények :(

Biu írta...

Az L.A colors alapozóról nem szeretnél írni hogy milyen és hogy miért nem vált be? Mindig is kíváncsi voltam, de drágállottam csak úgy kíváncsiságból megvenni :D És az ELF-es dobozka ott fent micsoda? Bocsi, hogy kíváncsiskodom :D

Anett írta...

Biu: nyugodtan kíváncsiskodj csak! :) Az Elf dobozka tincses műszempillákat tartalmaz. De a hozzá kapott ragasztó vacak, csak ezért pedig nem akartam egy normális ragasztót venni. Az alapozóról pedig írok majd hétvégén, mert ehhez normális fény kell hogy látszódjon a képeken a lényeg :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger