2011. december 27., kedd

Karácsony/ajándékok/gondolatok

Letudtuk a 3 napot, ez is elmúlt....hallani sokfelől ezt a mondatot, én viszont igyekszem még egy kicsit "nyújtani" az ünnepet, hogy ez a nyugalom (ami sokaknak inkább nyűg) velünk maradjon. Az elmúlt pár napban szándékosan kerültem a blogot és az internetet, fel-fel néztem, olvasgattam, hagytam itt-ott kommentet is, helyette igyekeztem sokat pihenni, éjjel-nappal karácsonyi filmeket néztem :) és szaloncukor mérgezést kaptam. Az is hozzá tartozik a dologhoz hogy nálunk a karácsony mind három napja maximálisan be van táblázva, így csak este jutott időm minden másra a karácsonyozáson kívül. 24-én fát és lakást díszítettem, délelőtt még beszereztünk néhány hiányzó ajándékot :) elkészítettük az ünnepi vacsorát (bejglit előző nap sütöttem, ami kivételesen nagyon jól sikerült). Este vacsora után jött a Jézuska hozzánk. 25-26-án családlátogatás, szülők és nagyszülők, reggeltől estig....Ma pedig délig alvás és semmittevés!
Ajándékozásnál igyekszünk olyan dolgokkal meglepni egymást amire szükség van vagy tudjuk hogy nagy valószínűséggel örülni fog neki a másik. Szüleim szeretnek biztosra menni (pénz) így rám bízták mit választok magamnak, így lehet majd januárban fogok kapni még egy-két "ajándékot". Egy nőt amúgy szerintem könnyű megajándékozni, mondtam is itthon hogy nincs az az ékszer mennyiség aminek ne örülnék! Ezt a kijelentésem jól meg is jegyezte a Jézuska. Kaptam egy rövid,  elegáns nyakláncot és két bagoly medálos, hosszabb láncot.


Próbálok leszokni a baglyos ékszerekről de azért így nehéz lesz! Szerencsére azt látom hogy továbbra is divatban van, mondjuk nekem e nélkül is tetszene :)
Kaptam a praktikum jegyében egy pöttyös neszesszert, ami a fürdőszobai káosz megszüntetésében fog segíteni. Imádok mindent elpakolni ilyenekbe (aztán persze nem találok semmit egy darabig, amíg meg nem szokom mit mibe rejtettem). A kis tatyó Garnier termékeket rejtett!
És hogy a baglyok mellett a másik mániám (körömlakkok) se maradjon táptalaj nélkül, Opi körömlakkokkal gyarapodott a gyűjteményem, méghozzá a  Katy Perry kollekcióval. 


Egy-egy dalról kapták a nevüket!
Négy csodaszép körömlakk, plusz egy fekete repedezős lakk alkotja a kollekciót, a négyből kettőt fedőlakknak is lehet használni, vagy önmagában több rétegben. 
A repedezős körömlakkok engem eddig nem igazán hoztak lázba, magamtól nem is vettem egyet sem, de ha már így összehozott vele a sors gyorsan még aznap ki is próbáltam és hát....nagyon tetszik! Tényleg különleges hatást kelt, ami képen annyira nem jön át, de élőben jól néz ki, főleg ha alatta csillámos lakk van. A fenti képen 6 minta van, mert kaptam még egy mini lakkot is, fekete apró sötétkék csillámokkal.


Remélem jól teltek az ünnepek, és sikerült azért pihennetek is! Nektek mit hozott a Jézuska? :)

6 megjegyzés:

Thündérke írta...

Húúú a lakokk *-* gyönyörűek <3 igen, végre volt/ van idő pihenni :D holnap torta sütés, meg bevásárlás mert anyának csütörtökön lesz a szülinapja:D egy kisebb családi összejövetelt szervezek neki :D

Makeupcakes írta...

Ú, a lakkok de menők!!!:)
Én parfümöt kaptam, DVD-t, gyerekkönyvet (anyu már unokát akar szerintem, de szerinte nem :P), egy órát, két karkötőt, ők a nagyobbak. A többinek is nagyon örültem, de már tényleg én is eljutottam abba a korba, hogy az együttlét nagyobb öröm, mint a csomagok. Kiskoromban ez nem így volt. :)
Holnap még egy ebéd nagypapáméknál, csütörtökön barátokkal ajándékozunk, és vége is az évnek. :)

Nóra írta...

Wow,mennyi OPI lakk,gyönyörűek *-*

Marcsi Kincsesládikája írta...

Gyönyörű lakkok, nagyon szuper lett ez az OPI kollekció *.* Én is nézegettem már magamnak :) Hihi
Egyébként én is így vagyok, ahogy te...én is igyekszem nyújtani az ünnepet még. És valóban inkább nyugalom ez számomra, mint sem nyűg :$ :)

Anett írta...

Köszi csajok! :)
Thündérke: boldog szülinapot anyukádnak! Biztos jól fog sikerülni az összejövetel ha Te szervezed :)
makeupcakes: gyerekköny...ez jó!!...ismerős a téma egyébként :)

samelike írta...

Tyűűű nagyon szép kis ajándékokat kaptál!!! Nagyon jók a lakkok!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger