2011. december 31., szombat

Szilveszteri lila-fekete smink

A szilveszter szerintem a lazaságról szól, hogy érezzük jól magunkat! Ilyenkor jobban szeretek a jól bevált dolgokhoz nyúlni, épp ezért olyan színeket választottam amik a kedvenceim, vagyis a fekete és a lila. Ők ketten és a füstös szemfestés nyerő párost (hármast) alkotnak.

Az elkészítése sem túl bonyolult: azzal kezdtem hogy fekete szemceruzával (vagy bármilyen krémes sötét festékkel) megrajzoltam az alapot, a smink ívét és ki is töltöttem. Vagyis a füstös smink formáját is kialakítottam az első lépésben. Ezt alul is megtettem! Erre vittem fel a fekete szemfestéket, a mélyítővonalhoz és a külső szemzughoz a fekete tetejére lilát is vittem fel. Fekete szemceruza és spirál erősen ajánlott :) a többi pedig ízlés szerint. Nekem halvány rózsaszín szájfényhez és szintén egy hidegebb árnyalatú rózsaszín pirosítóhoz volt kedvem, de akár egy lilás árnyalatú szájfényt is el tudnék hozzá képzelni.

Ezzel az utolsó bejegyzéssel szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni, remélem jövőre ugyanitt találkozunk! 2011 nagyon sok szépet és jót hozott nekem, lett egy új hobbim is ami lassan már fél éve tart, a mai nap a megemlékezésről is fog szólni nekem, kicsit átgondolom mi-hogy történt és mi vár rám 2012-ben....szóval jó óév búcsúztatást mindenkinek és húzzatok bele mert az én kezemben már pezsgő van!

B.U.É.K

4 megjegyzés:

Ani smink és köröm írta...

Nagyon szép, tökéletesen illik hozzád!
BÚÉK!

Marcsi Kincsesládikája írta...

Boldog új évet kívánok! :)

Fleur írta...

dögös!!!! Boldog új évet!

Thündérke írta...

wáóóó nagyon jól áll!!!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger