2011. december 9., péntek

Szürke hétköznap

Szuper szürke...szeretem, de most némi időhiánnyal is párosult. Reggel egyre rosszabbul sikerülnek a képek is ráadásul :( Egyet sikerült levadásznom ami használható. Lényeg a lényeg, ezen a héten kicsit "hanyagoltam" a sminkelést, valahogy mindig későn kelek fel, nincs sok időm. Azért persze gyors reggeli sminkek készültek, ebből láthattok most egyet, a csütörtökit. Igen, fura fejet vágok, valahogy ideges leszek ha még a 20. kép is rosszul sikerül...
 Az Essence Vampire's love szájfényről már akartam írni, csak valahogy mindig elmaradt. Azért most egy rövid véleményt csak levések ide. Az állaga kísértetiesen hasonlít az ajakfilcére, csak ebből az aplikátoros megoldásnak köszönhetően "folyik" minden felé. Ha úgy próbálom felvinni mint a normál szájfényeket akkor nem tudom szépen eloszlatni mert híg, nem terül el úgy mint egy "krémesebb" szájfény. Ezért én úgy használom, hogy ajakbalzsam alulra, majd egy pötty szájfény az aplikátorral és ezt eldolgozom az ujjammal vagy rúzsecsettel. Ha ezt a mennyiséget kevésnek találom - mert így nem olyan erőteljes a szín! - akkor megismétlem a műveletet. Nekem ez a módszer nagyon bevált, mert így hidratál is az ajakbalzsamnak köszönhetően, könnyen és szépen el tudom oszlatni és tetszés szerint alakíthatom a szín intenzitását. A fenti képen egy rétegben vittem fel, így hétköznapra is viselhető. Tartósságát tekintve, még ajakbalzsammal is tartósabb mint más szájfényem, persze nem tart örökké, csak ivással kb 3-4 órát bír ki.

Szép pénteket! És még szebb hétvégét!

1 megjegyzés:

Thündérke írta...

húú én se bírtam eloszlatni rendesen:S de az én verzióm pedig: szájceruza rózsaszín, az egész ajakra, rá pár pötty szájfény:D ujjal eloszlatás, és voalááá kész is:) és tartósabb is így:) de majd írok róla :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger