2012. december 30., vasárnap

Karácsonyi poszt

Bevallom nem nagyon akaródzott megírnom ezt a posztot mert még nem szeretném hogy "leírjuk" a karácsonyt, még nem akarom lezárni! :D
 Szerencsére idén több idő jutott az előkészületekre, így sütöttem is egy elég rendes adag süteményt. Aki követ Instagramon már láthatta hogy készült sajtosrúd és kókuszkocka is, a többit inkább nem sorolnám fel. (Beautycrumbs néven vagyok megtalálható egyébként) Természetesen vittünk a családnak is, így nem nekünk kellett elpusztítani mindent, helyette viszont mi is kaptunk egy nem éppen elhanyagolható mennyiségű bejgli adagot. 

Szóval szuper volt a karácsony, rengeteget pihentem is, nem is nagyon blogoltam, viszont helyette sokat pihentem, nagyon-nagyon sok karácsonyi filmet megnéztem és átálltam éjszakai üzemmódra. Úgy 10-11 körül felébredek és hajnali 2 felé alszom el :) sajnos ez már minden évben így megy, amikor meg majd kezdődik újra a munka akkor fájdalmas lesz visszaszokni a rendes kerékvágásba.
 Hoztam egy képet a karácsonyfánkról is, mert Instagramon a mini képen nem igazán mutatott sehogy így nem is tettem fel, meg amúgy is gyakorolnom kell a fényképezést, a technika már megvan hozzá, kaptam karácsonyra fotózással kapcsolatos könyveket így lesz miből okosodnom. Azt hiszem a videózást is gyakorolni fogom az elkövetkezendő időkben!
Nagyon jó lehettem idén, mert sok szép körömlakkot is találtam a fa alatt! 
 OPI - Bring on the bling

 OPI - On her majestys secret service

 OPI - The spy who loved me





 OPI - Tomorrow never dies


Nálatok hogy telt a karácsony? Sikerült már kipihennetek a kajakómát? Vagy csak én szenvedek étel- túladagolásban? :D

13 megjegyzés:

Unknown írta...

milyen szép a fád :) és a körömlakkok is nagyon szépek!

PAncsi írta...

Szép lett a fád, nekem is van ilyen díszem, mint ami az első képen szerepel :-)
Az OPI lakkok gyönyörűek!
Nálunk is nagyüzemben megy a pihenés, karácsony óta gyakorlatilag semmit nem csináltam, csak lustálkodtam, filmet néztem, olvastam... No de sebaj, kell néhány ilyen nap is :-)
Kajakómát túléltük, már próbálom visszaszoktatni a pocim a kevesebb kajához, de azt hiszem egy kis fogyókúra januárban ránk fér majd

Thimmyke írta...

Én már kipihentem a karácsony fáradalmait. =) Szép a fád.
Gyöngyörűek az OPI lakkok, én is találtam egyet a fa alatt. =)
http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2012/12/karacsony-nalunk.html

JinglingApricot írta...

Annyira szeretem a karácsonyt, csak azt nem, hogy olyan gyorsan vége. :( Egész évben erre vár az ember, aztán meg 3 nap alatt vége is. :D :(
Szép lakkokat kaptál, lesz majd teszt? :)

djkaty írta...

Hű, micsoda lakkok, várom a teszteket :-)

Unknown írta...

óó, azok az OPI lakkok, megesz az irigység :)

Elíz írta...

Szép a fa, no és a lakkok! :) Főleg az első ;) Én is úgy sajnálom, hogy hivatalosan véget is ért már a karácsony :( És nem, nem vagy egyedül a kajakómával :D (Szerintem plusz 10 kilónál tarthatok :D)

Anett írta...

Köszi lányok, örülök hogy nálatok is ismerős téma a kajakóma :D A lakkokról majd természetesen lesz poszt :)

Zitu írta...

Gyönyörű a fátok a lakkok pedig...A bring on the bling.be szerelmes lettem!Lehet Neked köszönhetem majd 2013 első lakkvásárlását:))
Amúgy én is sajnálom,hogy ilyen hamar elteltek az ünnepek,mondjuk egy előnye van,hogy a munkahelyi stressznek köszönhetően a plusz kilók garantáltan eltűnnek.:)

Anett írta...

Zitu: az utolsó mondatoddal egyet értek :) amikor visszatérnek a dolgos hétköznapok és nem tol elém percenként valaki valamilyen kaját, úgyis le fognak menni a plusz kilók :) A lakkvásárlásról viszont nem foglak lebeszélni, én már úgy tekintek rájuk mint egy ékszerre :D

dyna írta...

de szépek a lakkok! :)
a kajakóma számomra ismeretlen, mármint sejtem, h az az állapot, amikor az ember degeszre eszi magát, de nálam ez szinte határtalanul megismételhető lenne. mármitn ha nem kapnék észbe, h hohóó, ennyi elég volt a habzsidőzsiből, hiszen napi 4000 kalóriát nem lehet hosszú hetekig bezabálni, különben az összes ruhadarabom kicsi lesz rám. akkor picit visszafogom magam.
és majdnem kihagytam, de a fátok is nagyon hangulatos és kedves példány!

Anett írta...

dyna: köszi hogy ezt a 4000 kalóriát most ideírtad, már vissza is tettem gyorsan a számból a szaloncukrot a papírjába :D (nem ám, megettem!)

Thündérke írta...

hujjujj mennyi szép lakkocska *-* szép a fátok <3 hú én is átváltottam erre az éjszakai üzemmódra, de legtöbbször még hajnali 3-kor is fent voltam :D most próbálok visszaszokni a rendes alvás időhöz, de nem nagyon megy:D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger