2012. december 31., hétfő

Karácsonyi csillag - NOTD

Ezt a manikűrt még november vége felé készítettem, gondoltam majd ezzel nevezek a christmas nail challenge-re de aztán végül nem találtam elég karácsonyosnak.
Valamiért ha a karácsonyi színekre gondolok mindig a kék-ezüst, piros-arany, zöld-bronz és ilyen kombinációk jutnak eszembe, pedig ezzel ideje lenne szakítanom. Már el is indultam ezen az úton és idén az adventi koszorúnkat is szép színesre készítettem, most pedig itt egy pinkes-csillagos manikűr is.
Alapnak egy ezüst színt használtam, erre nyomdáztam két kis csillagot aminek a közepébe egy-egy sötét pink glitter került. Majd ferde csíkot húztam a körömvégekre egy csillámos fekete színnel és elválasztó vonalnak szintén pinket használtam.


Ti is a hagyományos karácsonyi színeket kedvelitek inkább?

4 megjegyzés:

Dii írta...

Szerintem szép lett, ez az essence lak pedig nagyon tetszik :)
Én még mindig a hagyományos piros-arany, ezüst-kék kombinációknál maradok, nekem az az igazi karácsonyi színvilág, bár ki tudja, mi lesz jövőre.. :)

mrs__kovacs írta...

Nagyon tetszetős lett :]

Anett írta...

Dii: a karácsonyfa nálunk is még követi valamelyest a hagyományos vonalat, nagyrészt kék és ezüst díszek vannak rajta, és egy-két télapó :) de igyekszem nyitni az új színkombinációk felé!

Craptrash: köszike :)

Elíz írta...

Cuki lett :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger