2013. január 1., kedd

Viszont (nem) látásra 2012!

Szuper volt ez az év minden szempontból, de azért nem fogom visszasírni! Annyi tervem van a jövőre nézve szóval haladjunk szépen előre!
Ami ezekből a tervekből a blogot is érinti az az hogy igyekszem szebb, jobb, tartalmasabb de lényegében változatlan minőségű posztokat írni amilyen sűrűn csak kedvem tartja! Ez egy nagyon érdekes megfogalmazású mondat lett, de ami a lényeg: minden marad (szinte) a régiben, én nem leszek profi sminkes és fotós tanfolyamra sem fogok járni, de megteszek minden tőlem telhetőt hogy a posztok szebbek s jobbak legyenek - míg ezek számomra szórakozást jelentenek. Nem érzem kötelességemnek a blogolást, a napi posztolást (főleg mert időm sincs rá mindig) nekem ez a hobbim, szórakoztat és kikapcsol, megkapom tőle azt a feltöltődést amit más mondjuk egy jó könyv elolvasása után kap. Mindezekből következik hogy vannak az én blogomnál sokkal hozzáértőbb, profibb oldalak, ahová nyugodtan át lehet kattintani ha valaki esetleg egy magasabb színvonalú tartalomra éhezik. Nem gond, én is sokszor így teszek ha valahol valami elrettentőt látok! Viszont nem állok neki ujjal mutogatni, észt osztani, célozgatni mások hiányosságaira - mindezt persze úgy hogy a hozzám közel állók és persze saját magam felett szemet hunyok.

Szóval arra lehet számítani az elkövetkezendő évben is hogy lesznek posztok, remélem jó sok és lesznek videók is - bár előtte jobb volna ha átrágnám magam a két karácsonyra kapott fotós könyvön :) de az az igazság hogy a videózás is rendkívül szórakoztat, így valószínűleg a gyakorlatban fogok sok mindent megtanulni ezzel kapcsolatban is.

És most jöjjön egy kis statisztika a blog életével kapcsolatban!
összesen 240 feliratkozott olvasó - ez még mindig picit hihetetlen számomra :)
Facebook-on 200 lájkot kapott az oldal - ez megint egy nagyon szép kerek szám!
2012-ben 338 posztot írtam - ami szerintem rengeteg, főleg ha azt nézzük hogy nem sok TAG illetve egyéb helyről összevadászott képekből álló poszt volt.
készítettem 3 videót -  az első legalább 6 órát elvett az életünkből :) a második már csak 3 órámba került, a harmadik pedig megvolt másfél óra alatt, ez már legalább időbeli javulást jelent!
Youtube-on 7 feliratkozó van a csatornámon - köszönöm a bizalmat, várható még vidi!
Instagram-on 34 -en kíváncsiak a képeimre, eddig 148 képet töltöttem fel - igyekszem majd személyesebb dolgokat is feltenni ide, hogy kicsit jobban megismerjetek.

Ahol megtaláltok:
Facebook - Beautycrumbs
Instagram - Beautycrumbs
Youtube - paratlanka

Köszönöm hogy velem tartottatok 2012-ben remélem 2013 is hasonlóan (vagy még jobban) fog telni!

3 megjegyzés:

Bogi Vrg írta...

Boldog új évet!
Tetszett, ahogy megfogalmaztad, azt hiszem, nekem is valami hasonló a célom a blogolással!

Anett írta...

Bogi Bog: aranyos vagy, köszi :) Akkor sok szórakoztató percet kívánok a blogodhoz!

Thündérke írta...

Várom az új bejegyzéseket ebben az évben is! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger