2012. december 20., csütörtök

Pixibox - December (+videó)

Megérkezett tegnap a decemberi Pixibox és most hoztam róla egy rövid összefoglalót nektek, egy videóval megtoldva a poszt végén!
 A doboza ugyan olyan olyan mint amilyen elsőre is volt, masszív karton fekete mintával. Az elején volt rajta egy vékony öntapadós karácsonyi szalag amit szépen le lehetett venni róla szerencsére. Nagyon szép volt, de ha tárolásra fogom használni a dobozt akkor jobb ha nem látom egész évben a karácsonyi díszítést.
 Az üdvölőkártyán olvashatjuk hogy ezúttal két újítás is van a rendszerben, először is hogy 200 darab dobozkát értékesítettek, másodszor pedig hogy két termék színben eltérő lehet az egyes dobozokban. Bevallom ettől picit tartottam, mert amilyen mázlista vagyok biztosan fűzöld vagy citromsárga szín fog lesokkolni a kinyitás után de nem ez történt.
 A hátoldalán pedig részletesen elolvashatjuk hogy mit is tartalmaz a dobozka.
 Volt a dobozban egy kis reklámanyag is: a Gucci illathoz leírás, használati útmutató a Travalo-hoz illetve kuponok a korrektorhoz és a kézkrémhez.
 Így néznek ki szépen egyben a termékek még a dobozkában :)
 Orly professzionális körömlakk - Naughty or nice
Egy körömlakk mániás lánynak egy ilyen gyöngyszem külön öröm a készletében. Van már Orly lakkom, egy nyereményjátékon nyertem és teljesen elégedett vagyok vele. Remélem ezzel sem lesz semmi gondom, a színe telitalálat, imádom az ilyen sötét lilás/bordós árnyalatokat! Örülök hogy ez a márka csatlakozott a beauty box szolgáltatáshoz, mert nem egy hétköznapi drogériás márkáról van szó és eddig csak jókat olvastam róla. Illetve a saját tapasztalatom is jó volt arról az egy lakkról amim van tőlük.
 L'Occitane - Shea hand cream kézkrém
Nem ismertem ezt a márkát eddig közelebbről, nem próbáltam még egyetlen terméküket sem, most viszont egyből kettőt is fogok. Az egyik ez a pici (10 ml) shea vajas kézkrém, aminek első próbára nagyon kellemes az állaga, az illata pedig olyan szappan illatú (ezt nem tudom jobban körülírni). Szerintem ez a mini kiszerelés jó szolgálatot fog tenni a táskámban, így bármikor kéznél lesz egy jófajta krém napközben.
 L'Occitane Revitalizing shower gel
Újabb termék ugyanattól a márkától, olvastam hogy valakinek ez furcsa, engem személy szerint nem zavar, főleg hogy még ezt sem próbáltam soha előtte. Az illata fantasztikus, engem fenyőre emlékeztet - külön öröm ez így karácsony tájékán. Kíváncsi leszek mennyivel tud majd többet mint egy drogériás társa, mert a The body shop tusfürdőktől is sokat vártam (és valamennyivel kevesebbet kaptam) remélem erről elmondható lesz hogy megéri a nem éppen kevés árát teljes kiszerelésben.
 Travalo parfüm palack
Bevallom magamtól sosem vettem volna ilyet, mindig nézegettem az üzletben hogy vajon mi kerül ebben a dologban több ezer forintba. Nos, tényleg nagyon igényes a kialakítása és biztonságérzetet nyújthat az a tudat, hogy a kedvenc parfümöd tutibiztos hogy nem a táskádban végzi. De én nem utazom annyit hogy magamtól beruházzak egy ilyenbe, viszont így most alkalmam lesz kipróbálni.
 Clinique airbrush concealer
Ez a termék pedig pont jókor jött mert elfogyott a korrektorom. A Clinique termékeivel amúgy inkább rossz tapasztalatom volt eddig mintsem jó, remélem ebben az esetben a pozitív irányba fog elmozdulni a mérleg. Ez egy ecsetes korrektor, ami halványítja a ráncokat - szerintem a szem alatti területre lesz majd tökéletes, de meglátjuk.
Gucci Guilty parfüm minta
Sajnos nagyon tetszik ez az illat, pont olyan amilyennek a kártyán írják: meleg, finom és érzéki. Nagyon szeretem a parfümöket, szeretem váltogatni is őket mert nem minden nap van hangulatom egy adott illathoz. Viszont egy ilyen illatot régóta keresek, lehet hogy ez lesz a következő áldozatom :) A 2 ml tényleg nem túl sok, de egy ilyen intenzív illat esetén akár több napra is elegendő lehet, az pedig kipróbálásra bőven elég.
Együtt a kis csapat:
Összefoglalva a véleményem:
Nekem már az első doboz tartalma is tetszett, kezdetnek szerintem szuper volt. Ez a második pedig folytatásnak szuper! Az újonnan csatlakozott márkáknak is nagyon örülök mert sokat közülük még nem próbáltam, így duplán újdonságot jelentenek számomra. Örömmel figyeltem a honlapon hogyan sorakoznak szépen egymás mellett a márkák logói mert ez azt jelenti hogy egyre több cég is jó ötletnek tartja a beauty box jelenlétét. Most szerencsésnek érzem magam ami a színeket illeti, mert a körömlakk és a Travalo színe is tetszik, használni fogom őket. De elhiszem azt hogy valakit kellemetlenül érintett mondjuk egy fűzöld körömlakk, biztosan én is másképp  állnék hozzá, mint mondtam az elején fel voltam rá készülve :) Az ár/érték arány szerintem nagyon is megfelelő, ha csak a körömlakkot és a Travalo-t nézzük már megérte, és akkor ott van még a korrektor, ami úgy 5000 Ft körül van az üzletben és ez a minta csak 0,5 ml-el kisebb az eredeti, teljes kiszerelésnél. A doboz ára változatlanul 3990 Ft volt, ami magában foglalta a szállítás díját is.

 Egy rövid videós bemutatót is készítettem, az alábbi linken éritek el:
 

A következő Pixibox jövőre érkezik, itt regisztrálhatsz és biztos nem maradsz le a friss infókról:

Hogy tetszik nektek a második Pixibox? Megrendeltétek? Milyen márkákat látnál szívesen a dobozban?

6 megjegyzés:

Lencsilány írta...

Jaj, nem ér, te is szép színeket kaptál! Úgy látszik, csak nekem sikerült bénán kijönnöm a dologból:(. Ettől függetlenül nem bántam meg csak jobban örültem volna, ha mondjuk olyan lakkot kapok, aminek tényleg van színe...mondjuk egy fűzöldnek vagy citromsárgának...

Anett írta...

Lencsilány: Te milyen színűt kaptál? Megnéztem a blogodon a képet, nekem olyan csillámos szerűnek tűnik, fedőlakknak biztos használható azért, nem?

Névtelen írta...

Én már annyira izgulok, hogy az enyémben milyen lakk lesz :) Sajnos csak karácsonykor fog kiderülni, nagyon remélem, hogy nem zöld, mert egy szín van amit tényleg ki nem állhatok, az pedig a zöld. :)

Lencsilány írta...

Vattacukor: Az enyémben a Nite owl volt, ami ilyen seszínű barna ezüstös csillámmal. Nem tudom, majd teszek egy próbát, mert a minőségre tényleg kíváncsi vagyok.

Elíz írta...

Korrektor és lakk tesztre kíváncsi vagyok :)

Marcsi Kincsesládikája írta...

Én is meg voltam elégedve nagyon a doboz tartalmával :) Kíváncsian várom a következőt ^^

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger