2014. március 19., szerda

A rosegold csillogás - NOTD

A legutóbbi Nailland-es látogatásom során három lakkot hoztam el melyek közül ez az egy a csillámos és az egyetlen különleges darab!
Nagyon sokat gondolkodtam - vagyis gondolkodtunk rajta hogy melyik legyen, ugyanis a blogtalálkozó keretén belül látogattuk meg a körmös pultot és több csillámos lakk is gondolkodóba ejtett minket hogy vajon melyik legyen a kiválasztott. Végül Csipkelánnyal ezt választottuk és részemről nem bántam meg, csodálatos darab! Viszont borzasztóan nehéz fényképezni :)
Ez a Golden Rose Jolly Jewels 103-as árnyalata melyet sokan az A-England She walks in beauty hasonmásaként emlegetnek. Ezt nem tudom alátámasztani ugyanis az a lakk nekem nincs meg, viszont a neten látható képek elég meggyőzőek. De nem ezért vettem meg ezt a lakkot, hanem mert már az üvegben is látszik az a gyönyörű, elegáns és feltűnő rose gold fény ami árad belőle, amitől szinte világítanak a körmeim!
A körmömön 2 rétegben van fent, de a középső ujjamon picit látszik hogy talán nem ártott volna egy harmadik is. Tartósság szempontjából nálam már a 2. napon kezdtek elmaradni a körmöm végéről a nagyobb glitterek pedig fedőlakkot is tettem rá. Mondjuk nálam a második napon minden lakk foszlásnak indul, szerintem ezt minden körmös posztban leírom :) de ez van.
Egyszerűen nem találok rá szavakat olyan csodálatos fénye van, ez a tömény arany tengerben úszó glitter halom teljesen elvarázsolt!

Ti szeretitek az ilyen csilivili lakkokat?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szépséges ez a lakk. Kár, hogy csak 2 napot bír ki. :-(

Unknown írta...

Gyönyörű lakk!

Elíz írta...

Szép lakk! :)

Csipkelány írta...

Ahhhh! De szép! Én is imádom. :)

djkaty írta...

Nekem is megvan, és nagyon különlegesnek tartom, ráadásul tökéletesen összehangolja az aranyat a rózsaarannyal. Jól áll Neked :-)

djkaty írta...

Ja, és nem ugyanolyanok, de többek szerint a Golden Rose a szebb, így talán nem is baj:
http://djkatybeauty.blogspot.hu/2014/01/parbaj-england-she-walks-in-beauty-vs.html

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger